Άστον Βίλα – Λίβερπουλ 1-3: Άνετο πέρασμα από το «Βίλα Παρκ» για τους «κόκκινους» (vid)

Άστον Βίλα – Λίβερπουλ 1-3: Άνετο πέρασμα από το «Βίλα Παρκ» για τους «κόκκινους» (vid)

Η Λίβερπουλ επικράτησε εύκολα με σκορ 3-1 της Άστον Βίλα εκτός έδρας για τη 17η αγωνιστική της Premier League και ανέβηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας - Σκόρερ οι Σαλάχ, Φαν Ντάικ, Μπάιτσετιτς για τους «κόκκινους», μείωσε προσωρινά σε 2-1 ο Γουότκινς

Τη νίκη με σκορ 3-1 στην έδρα της Άστον Βίλα πανηγύρισε η Λίβερπουλ, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Premier League ανήμερα της Boxing Day.

Μόλις στο 5′ ο Ρόμπερτσον από δεξιά γύρισε με τη μία στον Σαλάχ κι εκείνος σε κενή εστία πλάσαρε για το 0-1. Στο 14’ η Βίλα άγγιξε την ισοφάριση καθώς ο Μπέιλι πλάσαρε πάνω σε σώματα από το ύψος του πέναλτι, ενώ στο 17’ ο Άλισον είπε όχι σε κεφαλιά του Γουότκινς. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Νούνιες έχασε απίθανη ευκαιρία μετά από γύρισμα του Τσάμπερλεϊν, ενώ στο 20’ ακυρώθηκε γκολ του Ματίπ για οφσάιντ.

Στο 27’ ο Νούνιες έφυγε στην κόντρα και σούταρε αλλά ο Όλσεν έσωσε, ενώ στο 37’ μετά από κόρνερ, ο Σαλάχ κατέβασε στην περιοχή, έστρωσε την μπάλα στον Φαν Ντάικ κι εκείνος με συρτό σουτ από  αριστερά έκανε το 0-2.

Με το καλημέρα στο δεύτερο μέρος σκόραρε με τον Γουότκινς αλλά ο επόπτης σήκωσε τη σημαία ακυρώνοντας το γκολ για οφσάιντ.. Στο 51’ ο Σαλάχ έφυγε στην κόντρα και βγήκε τετ α τετ με τον Όλσεν ο οποίος έδιωξε με το αριστερό πόδι.

Οκτώ λεπτά μετά ο Γουότκινς σηκώθηκε ανενόχλητος μέσα στην περιοχή και με κεφαλιά μείωσε σε 1-2. Η Λίβερπουλ έψαξε το γκολ που θα της έδινε οριστικά τη νίκη και στο 81′ ο Μπαΐτσετιτς απέφυγε πολύ ωραία τον Όλσεν και με πλασέ διαμόρφωσε το 1-3.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Όλσεν, Κονσά, Μινγκς, ΜακΓκίν, Μπουενδία (86’Ντεντόνκερ), Ντόουγκλας Λουίζ, Γουότκινς, Γιανγκ, Ντιν, Μπέιλι (86’Ινγκς), Καμαρά (85’Κοουτίνιο).

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Φαν Ντάικ, Άρνολντ (79’Γκόμεζ), Ρόμπερτσον, Ματίπ, Φαμπίνιο, Τιάγκο (67’Κεϊτά), Χέντερσον (79’Μπαΐτσετιτς), Τσάμπερλεϊν (67’Έλιοτ), Σαλάχ, Νούνιες (87’Ντόακ)

Τα highlights της αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ