Λιντς – Μάντσεστερ Σίτι 1-3: «Τριάρα» με φοβερούς Χάαλαντ και Γκρίλις

Λιντς – Μάντσεστερ Σίτι 1-3: «Τριάρα» με φοβερούς Χάαλαντ και Γκρίλις

Ο Τζακ Γκρίλις δημιουργούσε, ο Έρλινγκ Χάαλαντ σκόραρε και έτσι η Μάντσεστερ Σίτι έφτασε στη νίκη με σκορ 3-1 επί της Λιντς.

Ένα εύκολο βράδυ είχε η Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στη Λιντς, της οποίας και επικράτησε με σκορ 3-1, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Premier League.

Οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα βρήκαν τον τρόπο να ανοίξουν το σκορ στο φινάλε του πρώτου μέρους και στη συνέχεια ανέλαβαν δράση οι Γκρίλις και Χάαλαντ, με τον πρώτο να δημιουργεί και τον δεύτερο να εκτελεί για να φτάσουν οι πολίτες στο «τρίποντο» που τους κρατά στο -5 από την Άρσεναλ.

Η συνέχεια ήταν απολαυστική για τους «πολίτες» που είδαν τους Γκρίλις και Χάαλαντ να κάνουν ό,τι θέλουν μέσα στο γήπεδο. Αρχικά ο Άγγλος μεσοεπιθετικός δημιούργησε το 2-0 για τον Νορβηγό στο 51′, ενώ στο 64′ συνέβη το ίδιο ακριβώς με τον Χάαλαντ να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να φτάσουν σε ένα γκολ, μειώνοντας στο τελικό 3-1 με τον Πασκάλ Στράουκ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

ΛΙΝΤΣ: Μελιέ, Κούπερ (72’ Γιορέντε), Κοχ, Κρίστενσεν (65’ Κλιχ), Στράουκ, Φόρσοου (65’ Έιλινγκ), Ρόκα, Αάρονσον (83’ Γκιαμπί), Γκρίνγουντ, Νιοντό, Ροδρίγο (72’ Γκέλχαρντ)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Ακέ, Στόουνς, Ακαντζί, Λιούις (68’ Κανσέλο), Γκιντογκάν, Ντε Μπρόινε, Γκρίλις (73’ Φόντεν), Ρόδρι, Μαχρέζ (88’ Πάλμερ), Χάαλαντ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ