Λάμπαρντ: «Δεν ζήτησα εγγυήσεις για την παραμονή μου»

Λάμπαρντ: «Δεν ζήτησα εγγυήσεις για την παραμονή μου»

Τι είπε ο Φρανκ Λάμπαρντ για το μέλλον του στην Έβερτον.

Ο προπονητής της Έβερτον, Φρανκ Λάμπαρντ, τόνισε πως δεν έχει ζητήσει εγγυήσεις από τη διοίκηση του αγγλικού συλλόγου για το μέλλον του, μετά την «υποχώρηση» των «εφοπλιστών» κάτω απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού της Premier League, έπειτα απ’ τη «βαριά» εντός έδρας ήττα από την Μπράιτον με 4-1.

Λίγες μέρες μετά την ισοπαλία που απέσπασε η Έβερτον στην έδρα της πρωταθλήτριας Μάντσεστερ Σίτι (1-1), μετά την πολύ κακή εμφάνιση απέναντι στην Μπράιτον αποδοκιμάστηκε έντονα απ’ τους φιλάθλους της ομάδας της, έπειτα από την τέταρτη ήττα της στους τελευταίους έξι αγώνες πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: Νέο σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: «Έφυγε» και ο Βιάλι

Την Παρασκευή (6/1) η Έβερτον θα αντιμετωπίσει τη σουπερ φορμαρισμένη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας.

«Ποτέ δεν ζήτησα διαβεβαιώσεις. Έρχομαι στη δουλειά για να προσπαθώ να βελτιώνομαι λίγο κάθε μέρα. Προσπαθώ να βελτιώσω τον εαυτό μου, την ομάδα, τα πάντα…» τόνισε ο Λάμπαρντ σε συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη (5/1).

Ο Λάμπαρντ διαδέχθηκε τον Ράφα Μπενίτεθ τον Ιανουάριο του 2022 και «δέθηκε» με τους οπαδούς της Έβερτον, μετά την παραμονή της ομάδας του Λίβερπουλ στην Premier League τον Μάιο και η νίκη με 3-2 επί της Κρίσταλ Πάλας.

Φέτος, η Έβερτον έχει κερδίσει μόλις τρία απ’ τα 18 παιχνίδια που έχει δώσει στο πρωτάθλημα και πλέον ο Λάμπαρντ είναι το φαβορί των στοιχηματικών εταιριών για τον επόμενο προπονητή της Premier League που θα απολυθεί.

«Καταφέραμε να περάσουμε απίστευτα ένα χρόνο μαζί για να μείνουμε όρθιοι. Όλοι είδαν τις εικόνες μετά τον αγώνα με την Κρίσταλ Πάλας κι έζησα εκείνη τη στιγμή με τους οπαδούς πολύ έντονα. Πήγα σπίτι εκείνο το βράδυ, ήπια ένα ποτήρι κρασί και (είπα) εδώ αρχίζει η δουλειά και θα είναι ένα δύσκολο ταξίδι.

Ήξερα πολύ καλά πόσο δύσκολη θα ήταν αυτή τη δουλειά. Θέλω να έχω επιτυχία σε αυτόν τον σύλλογο, και όποιες προκλήσεις προκύψουν, θα τις αντιμετωπίσω», πρόσθεσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ