Ο Ράσφορντ που έχει βρει ξανά τον εαυτό του και η Γιουνάιτεντ που βαδίζει σωστά (pics, vids)

Ο Ράσφορντ που έχει βρει ξανά τον εαυτό του και η Γιουνάιτεντ που βαδίζει σωστά (pics, vids)

Ο Μάρκους Ράσφορντ βρίσκεται στη φόρμα της ζωής του και προσφέρει τα μέγιστα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία δείχνει να περνάει την πιο ώριμη περίοδο της, εδώ και πολλά χρόνια.

«Θα είμαι ειλικρινής μαζί σας. Έμεινα έκπληκτος με τον ποδοσφαιριστή Μάρκους Ράσφορντ. Κατά τη γνώμη μου, ειδικά γνωρίζοντας τον και εκτός γηπέδου, πιστεύω ότι εάν συνεχίσει σωστά, μπορεί να γίνει ένας εκ των πέντε κορυφαίων ποδοσφαιριστών του κόσμου», δήλωσε ο Κασεμίρο στο ESPN της Βραζιλίας.

Οι εμφανίσεις του Μάρκους Ράσφορντ τη φετινή σεζόν, είναι και αυτές που θα έλεγε κανείς ότι μάλλον έκαναν τον Κασεμίρο να βγάλει αυτά τα συμπεράσματα.

Διαβάστε επίσης: Ο Τόμας, ο Άλεκ και τα άλλα παιδιά…

Ο Άγγλος επιθετικός είναι αποδεδειγμένα on fire, καθώς διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της καριέρας του.

Κόντρα στην Έβερτον για το FA Cup είχε, 53 επαφές, 4 σουτ, 3 κερδισμένες μονομαχίες, 3 κερδισμένα φάουλ, 3 δημιουργημένες ευκαιρίες, 1 ασίστ και 1 γκολ το οποίο μάλιστα ήταν και το έβδομο του στο «Ολντ Τράφορντ», στα τελευταία επτά παιχνίδια.

Ο 24χρονος δείχνει να έχει αφήσει για τα καλά πίσω του την περασμένη πολύ κακή σεζόν. Οι αριθμοί του, αλλά κυρίως η εικόνα που παρουσιάζει στο γήπεδο τα «λένε» όλα για τον Ράσφορντ ο οποίος μετράει 13 γκολ και 6 ασίστ σε 24 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο οποίος ήταν εξίσου καλός και στο Παγκόσμιο Κύπελλο, σκοράροντας τρεις φορές, έχει καταφέρει να επιστρέψει πιο δυνατός από τα γήπεδα του Κατάρ. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια, ο Άγγλος έχει σκοράρει πέντε φορές, καθώς έχει δώσει και δύο ασίστ, δείχνοντας ότι διανύει μια φοβερή περίοδο.

Μια περίοδο την οποία χαίρεται γενικότερα όλος ο οργανισμός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Παρά το πολύ κακό ξεκίνημα στη σεζόν, οι «κόκκινοι διάβολοι» δείχνουν να έχουν βρει τα πατήματα τους, με τη δουλειά του Έρικ Τεν Χαγκ να βγαίνει στο χορτάρι και τους ποδοσφαιριστές του να πετυχαίνουν τη μια νίκη μετά την άλλη, έχοντας τέσσερις βαθμούς λιγότερους από τη 2η Μάντσεστερ Σίτι και εννιά από την 1η Άρσεναλ.

Κόντρα στην Έβερτον, η Γιουνάιτεντ έφτασε τις επτά σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, κάτι που είχε να συμβεί για τον σύλλογο από τον Γενάρη του 2019, όταν είχε αναλάβει ως υπηρεσιακός ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Μάλιστα, το ποσοστό νικών του Τεν Χαγκ σε αυτά τα 25 πρώτα ματς του στο Νησί, είναι υψηλότερο (72%), από τα αντίστοιχα των Γκουαρντιόλα, Κλοπ και Αρτέτα, όταν ανέλαβαν τις Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ και Άρσεναλ!

Όλα αυτά φαίνεται ότι έχουν «ψήσει» και τους φιλάθλους της ομάδας, καθώς το «Ολντ Τράφορντ» είναι το γήπεδο με τον μεγαλύτερο μέσο όρο προσέλευσης φέτος, μετρώντας σχεδόν 74.000 φιλάθλους ανά παιχνίδι.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» δείχνουν επιτέλους να μπαίνουν σε έναν σωστό δρόμο. Ο Τεν Χαγκ παρουσιάζει ένα εξαιρετικό σύνολο, με τον Μάρκους Ράσφορντ από την πλευρά του να βγάζει εντός των τεσσάρων γραμμών τις πραγματικές του δυνατότητες, αλλά και τις ηγετικές ικανότητες που διαθέτει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ