Μεγάλη έκπληξη με Κόρμπεραν: Ραγδαίες εξελίξεις με τον Ισπανό στην Αγγλία

Μεγάλη έκπληξη με Κόρμπεραν: Ραγδαίες εξελίξεις με τον Ισπανό στην Αγγλία

Τι γράφουν στην Αγγλία για τον άλλοτε προπονητή του Ολυμπιακού.

Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνουν οι τελευταίες εβδομάδες για τον Κάρλος Κορμπεράν. Παρότι ο Ισπανός τεχνικός δεν άντεξε για καιρό στον Ολυμπιακό, έχει καταφέρει να μεταμορφώσει τη Γουέστ Μπρομ και από την τελευταία θέση της βαθμολογίας, την έχει ανεβάσει στην 9η θέση και μόλις στο -1 από την 6η που οδηγεί στα play off.

Για αυτόν τον λόγο φαίνεται πως έχει ήδη συγκεντρώσει τα βλέμματα της Premier League. Σύμφωνα με δημοσίευμα από το Νησί, ο άλλοτε κόουτς του Ολυμπιακού βρίσκεται στα «ραντάρ» της Γουέστ Χαμ για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Τα «σφυριά» διανύουν τη χειρότερη περίοδο τους, καθώς βρίσκονται στην 17η θέση και μόλις έναν βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, με τον Ντέιβιντ Μόγιες να βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην απομάκρυνση του από τους Λονδρέζους.

Δεν αποκλείεται ο Κορμπεράν να μπει άμεσα σε πρώτο πλάνο, εφόσον ο Μόγιες δεν καταφέρει να ανατρέψει την κατάσταση, καθώς η διοίκηση της Γουέστ Χαμ θέλει να δει την ομάδα να απομακρύνεται από τα χαμηλά πατώματα της βαθμολογίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ