Η νέα δύσκολη ζωή του Κάρλος Κορμπεράν (pics, vids)

Η νέα δύσκολη ζωή του Κάρλος Κορμπεράν (pics, vids)

Κάθε αρχή και... δύσκολη για τον Κάρλος Κορμπεράν. Ζόρια με το «καλημέρα» για τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού.

Μετά την ελληνική περιπέτεια, ο Κάρλος Κορμπεράν επέστρεψε σε γνώριμα… λημέρια. Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού βρήκε «καταφύγιο» στη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας, αναλαμβάνοντας πριν από λίγες μέρες την τεχνική ηγεσία της Γουέστ Μπρομ.

Ο Ισπανός είναι το νέο αφεντικό στη Γουέστ Μπρομ της Championship, με το ντεμπούτο του, όμως, να μη συνοδεύεται από θετικό αποτέλεσμα. Η τελευταία ομάδα του βαθμολογικού πίνακα γνώρισε εντός έδρας ήττα (0-2) από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με τα… ζόρια να κάνουν από νωρίς την εμφάνισή τους για τον Κάρλος Κορμπεράν. Μάλιστα, το πρώτο γκολ των φιλοξενούμενων προήλθε από ασίστ του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Η τέταρτη ομάδα της Championship επανάφερε στην πραγματικότητα την Γουέστ Μπρομ, που παραμένει κολλημένη στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα. Το έργο του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού μόνο εύκολο δεν είναι, κάτι που κατάλαβε καλά και στη σημερινή εντός έδρας αναμέτρηση.

«Το παιχνίδι μας έδειξε την πραγματικότητα της ομάδας και την κατάσταση που πρέπει να μπούμε και να αλλάξουμε. Δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά το παιχνίδι και αυτό είναι απογοητευτικό γιατί θέλαμε να δείξουμε ότι ήμασταν έτοιμοι να δώσουμε το καλύτερο στους οπαδούς μας. Θα αναλύσουμε τα πάντα από σήμερα και θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε σε κάθε τομέα όταν παίξουμε με τη Μπλάκπουλ την Τρίτη», δήλωσε ο Ισπανός προπονητής μετά την πρώτη του ήττα στον πάγκο της Μπρομ.

Ο προπονητής που βρέθηκε για 48 μέρες και 11 ματς στην άκρη του πάγκου των πρωταθλητών Ελλάδας έχει μπροστά του άλλη μία δύσκολη… αποστολή. Και αυτή δεν είναι άλλη, από την αποφυγή του καταστροφικού υποβιβασμού στη League One της Αγγλίας. Η Γουέστ Μπρομ έχει πραγματοποιήσει κάκιστο ξεκίνημα (2 νίκες σε 17 αγωνιστικές), με τον πρώην τεχνικό των «ερυθρολεύκων» να καλείται να αντιστρέψει την κατάσταση και το αρνητικό κλίμα.

Μάλιστα, η… μοίρα «παίζει» και περίεργα παιχνίδια στον 39χρονο κόουτς. Η Χάντερσφιλντ, η ομάδα που οδήγησε ο Κάρλος Κορμπεράν μέχρι τον περσινό τελικό ανόδου στην Premier League, «βράζει» στο ίδιο… καζάνι με την Γουέστ Μπρομ. Η προηγούμενη προπονητική στέγη του Ισπανού προπονητή είναι στα χαμηλά διαζώματα του βαθμολογικού πίνακα και αναμένεται να δώσει μεγάλη μάχη με τον νέο σύλλογο του Ισπανού.

Το καλεντάρι της Championship δημιουργεί τις συνθήκες για τη βαθμολογική ανάκαμψη της Γουεστ Μπρομ. Η νέα ομάδα του Ισπανού τεχνικού έχει μπροστά της «μάχες» με συλλόγους που βρίσκονται τόσο στα κυβικά της όσο και κοντά στην κατάταξη.

Η νέα περιπέτεια του Κάρλος Κορμπεράν στο Νησί δεν ξεκίνησε και με τον καλύτερο τρόπο. Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού έκανε εξαιρετική δουλειά στη Χάντερσφλιντ και ευελπιστεί οι καλές… μέρες να κάνουν την εμφάνισή τους και στη Γουέστ Μπρομ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ