Γκουντογκάν: «Κάτι μας λείπει…»

Γκουντογκάν: «Κάτι μας λείπει…»

Για την προβληματική εικόνα της Μάντσεστερ Σίτι το τελευταίο διάστημα μίλησε ο Ιλκάι Γκουντογκάν, τονίζοντας πως κάτι έχει αλλάξει στο σύλλογο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Η Μάντσεστερ Σίτι γνώρισε την ήττα και τον αποκλεισμό-σοκ από τα προημιτελικά του League Cup, από τη Σαουθάμπτον, με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα να προκαλεί έντονο προβληματισμό στους «Πολίτες».

Αυτό φαίνεται και από τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών των πρωταθλητών Αγγλίας, με τον Πεπ Γκουανρτιόλα να αναφέρει χαρακτηριστικά ενόψει του ντέρμπι του Μάντσεστερ, πως αν η ομάδα του παίξει με τον ίδιο τρόπο δεν θα έχει ελπίδα για τη νίκη.

Διαβάστε επίσης: Ο Γκατούζο θέλει να κρατήσει τον Λάτο, αλλά ο Ισπανός επιμένει για Ολυμπιακό

Σε αυτά έρχεται να προστεθεί και η τοποθέτηση του Ιλκάι Γκουντογκάν, με τον Γερμανό να κάνει την αυτοκριτική του εκ μέρους της ομάδας και να τονίζει πως η Σίτι δεν λειτουργεί το ίδιο όπως τα προηγούμενα χρόνια και κάτι φαίνεται να έχει αλλάξει, όσον αφορά τη «δίψα» των παικτών.

«Έχουμε κερδίσει παιχνίδια, αλλά νιώθω πως κάτι λείπει, κάτι δεν λειτουργεί φέτος. Αυτή τη στιγμή μας λείπει η ξεχωριστή συνταγή: οι καλές εμφανίσεις, η επιθυμία και η δίψα μας δεν βρίσκονται στα ίδια επίπεδα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Ελπίζω πως η ήττα από τη Σαουθάμπτον ήταν το ιδανικό καμπανάκι για όλους μας», είπε ο Γκουντογκάν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ