Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι 2-1: «Τέζαρε» την Σίτι σε τέσσερα λεπτά και έβαψε το Μάντσεστερ κόκκινο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι 2-1: «Τέζαρε» την Σίτι σε τέσσερα λεπτά και έβαψε το Μάντσεστερ κόκκινο

Τι και αν βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ του Γκρίλις από το 60; Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τους Φερνάντες και Ράσφορντ να βρίσκουν δίχτυα μέσα σε τέσσερα λεπτά (78', 82'), πέτυχε μια ανατροπή... εξπρές «βάφοντας» το ντέρμπι του Μάντσεστερ στα δικά της χρώματα.

Το Μάντσεστερ είναι «κόκκινο»

Με μια σούπερ ανατροπή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να… τουμπάρει την Σίτι μέσα σε τέσσερα λεπτά επικρατώντας με 2-1 στο μεγάλο ντέρμπι της πόλης.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» με Ρότα στην ΑΕΚ – Ποια ομάδα ενδιαφέρεται για την απόκτησή του

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» έχουν ξεχάσει τι σημαίνει «ήττα» μετά το Μουντιάλ μετρώντας επτά διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και 5 σερί στο πρωτάθλημα.

Ο Γκρίλις άνοιξε το σκορ στο 60ο λεπτό, με τον Φερνάντες στο 78′ και τον Ράσφορντ στο 82′ να φέρνουν τούμπα το παιχνίδι. Κάπως έτσι, η Γιουνάιτεντ έφτασε στους 38 πόντους και βρίσκεται στο -1 από την Σίτι στην τρίτη θέση.

Με τις δύο ομάδες να κατεβαίνουν με πειραματικές αμυντικές γραμμές, ιδίως της Γιουνάιτεντ: Γουάν-Μπισάκα από δεξιά λόγω του τραυματισμού του Νταλότ, Βαράν με Σο (!) στο κέντρο της άμυνας, με τον Τεν Χαγκ να αφήνει στον πάγκο και τον Λίντελοφ και τον Μαγκουάιρ, τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης κύλησαν χωρίς την μεγάλη φάση.

Η πρώτη τελική στο ματς καταγράφηκε στο 11′, όταν ο Έρικσεν βρήκε τον Φερνάντες από δεξιά στην περιοχή, το τελείωμα του οποίου έφυγε άουτ.

Η Γιουνάιτεντ όσο περνούσε η ώρα κέρδιζε μέτρα στο γήπεδο, φτάνοντας μια… ανάσα από το 1-0 στο 35′. Κάκιστη έξοδος του Έντερσον σε αντεπίθεση των γηπεδούχων, ο Ράσφορντ έκανε το δύσκολο να τον περάσει και να βρει γωνία για να πλασάρει, αλλά το τελείωμά του ήταν αδύναμο και πάνω στον αντίπαλο.

Δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης «μπούκαρε» στην περιοχή από αριστερά αλλά άνοιξε το δεύτερο κοντρόλ και έκανε εύκολη τη δουλειά για τον Έντερσον, με το 0-0 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος η Μάντσεστερ Σίτι εξακολουθούσε να έχει την κατοχή της μπάλας, με τη διαφορά πως ανέβασε και τον ρυθμό του. Στο 60ο λεπτό οι πολίτες πήραν το προβάδισμα στο σκορ. Ο Ντε Μπρόινε από τα δεξιά της περιοχής έβγαλε μία υπέροχη σέντρα και ο Γκρίλις πήρε την κεφαλιά για να κάνει το 1-0.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο έβγαλε αντίδραση φτάνοντας σε μια σπουδαία ανατροπή μέσα σε λίγα λεπτά.  Πιο συγκεκριμένα στο 78′ οι κόκκινοι διάβολοι έφεραν το ματς στα ίσα. Ο Κασεμίρο είδε την κίνηση του εκτεθειμένου Ράσφορντ, ο οποίος έκανε κίνηση προς την μπάλα. Πριν να την ακουμπήσει ο Φερνάντες ήρθε και έκανε το σουτ κάνοντας το 1-1.

Στο 82′ η ομάδα του Τεν Χαχ έφερε τα πάνω… κάτω στο ματς. Ο Φερνάντες είδε τον Γκαρνάτσο στα αριστερά. Εκείνος γύρισε μέσα στην περιοχή και ο Ράσφορντ από την μικρή περιοχή έκανε το 2-1, χαρίζοντας μια σπουδαία νίκη στην ομάδα του.

ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Γουάν Μπισάκα, Βαράν, Σο, Μαλάσια, Κασεμίρο, Φρεντ, Φερνάντες, Έρικσεν, Ράσφορντ, Μαρσιάλ.

ΣΙΤΙ: Έντερσον, Γουόλκερ, Ακάνζι, Άκε, Κανσέλο, Ροντρίγκο, Ντε Μπρόινε, Σίλβα, Μαχρέζ, Φόντεν, Χάλαντ.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ