Φούλαμ – Τότεναμ 0-1: Νίκη με ιστορικό Κέιν για τους Λονδρέζους

Φούλαμ – Τότεναμ 0-1: Νίκη με ιστορικό Κέιν για τους Λονδρέζους

Το γκολ του Χάρι Κέιν έδωσε τη νίκη στην Τότεναμ απέναντι στη Φούλαμ με 1-0 για την Premier League, με τον Άγγλο επιθετικό να γράφει ιστορία, ισοφαρίζοντας τον Τζίμι Γκριβς με 226 γκολ ως ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας.

Η Τότεναμ πήρε νίκη-ανάσα για το κυνήγι της τετράδας στην Premier League, καθώς χάρη στο γκολ του Χάρι Κέιν, κατάφερε να φύγει με το «διπλό» από την έδρα της Φούλαμ για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Άγγλος επιθετικός παράλληλα ισοφάρισε ένα ιστορικό ρεκόρ, αυτό του Τζίμι Γκριβς ως ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας, με 226 γκολ.

Με το γκολ του Χάρι Κέιν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων η ομάδα του Αντόνιο Κόντε διατήρησε το αήττητο απέναντι στην αποψινή της αντίπαλο σε ένατο σερί ματς, με απολογισμό 8 νίκες και μόλις μία ισοπαλία.

Διαβάστε επίσης: Τα «γκάζια» του Μίτσελ, η ανασύνταξη, οι τραυματίες και ο Ραμόν

Οι «πετεινοί» έπαιζαν με την «πλάτη στον τοίχο» μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες στα ντέρμπι με Μάντσεστερ Σίτι (4-2) και Άρσεναλ (2-0) και το σημερινό ματς ήταν ίσως η τελευταία τους ευκαιρία για να μείνουν «ζωντανοί» στη μάχη της τετράδας.

Το «χρυσό» γκολ για τον Κέιν ήρθε στο 45+1′, όταν με ωραία ατομική ενέργεια και όμορφο σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λένο που δεν είχε απάντηση.

Φούλαμ: Λένο, Ριμ, Ρόμπινσον, Τετέ, Ντιόπ, Παλίνια, Ριντ (66’ Κέιρνι), Ντε Κόρδοβα Ριντ (87’ Γουίλσον), Περέιρα, Γουίλιαν (87’ Βινίσιους), Μίτροβιτς

Τότεναμ: Γιορίς, Ρομέρο, Έμερσον, Ντάιερ, Ντέιβις, Πέρισιτς, Χόιμπιεργκ, Μπεντανκούρ, Κουλουσέβσκι (90+1’ Μπισουμά), Σον (76’ Ριτσάρλισον), Κέιν

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ