Επιμένει για Καϊσέδο η Άρσεναλ (pic)

Επιμένει για Καϊσέδο η Άρσεναλ (pic)

H Άρσεναλ συνεχίζει τις προσπάθειες για την απόκτηση του Μόισες Καϊσέδο, καταθέτοντας νέα πρόταση στην Μπράιτον η οποία όμως απορρίφθηκε.

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει στο τέλος της, με την Άρσεναλ να εξετάζει τις επιλογές της για να ενισχύσει το ρόστερ της ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Μία από τις περιπτώσεις που απασχολούν τους «κανονιέρηδες» είναι και αυτή του μέσου της Μπράιτον, Μόισες Καϊσέδο, για τον οποίον έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα κατέθεσε νέα πρόταση στους «γλάρους» για τον παίκτη από τον Ισημερινό, προσφέροντας 7ο εκατομμύρια λίρες, μαζί με τα μπόνους, για να τον κάνει δικό της η οποία όμως δεν έγινε δεκτή.

Θυμίζουμε πως η Μπράιτον είχε απορρίψει την πρώτη προσφορά της Άρσεναλ που ανερχόταν στις 60 εκατομμύρια λίρες ξεκαθαρίζοντας πως δεν θέλει να τον πουλήσει.

Ωστόσο, οι Λονδρέζοι θα συνεχίσουν να πιέζουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή έχοντας ως σύμμαχο τον ίδιο τον Καϊσέδο ο οποίος θέλει να φορέσει τη φανέλα των «κανονιέρηδων». Μάλιστα αναμένεται να χτυπήσουν ξανά την πόρτα της Μπράιτον στις επόμενες δύο μέρες, ετοιμάζοντας πρόταση ρεκόρ για το κλαμπ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ