Έβερτον – Άρσεναλ 1-0: Τα «ζαχαρωτά» πίκραναν τους «κανονιέρηδες»

Έβερτον – Άρσεναλ 1-0: Τα «ζαχαρωτά» πίκραναν τους «κανονιέρηδες»

Στο ντεμπούτο του Σον Ντάις, η Έβερτον έβαλε στοπ στο αρνητικό σερί των οκτώ αγώνων χωρίς νίκη, επικράτησε με 1-0 της Άρσεναλ και... έβαλε φωτιά στην κορυφή της Premier League.

Στην πρώτη της ήττα μετά από πέντε ολόκληρους μήνες υποχρέωσε την Άρσεναλ η Έβερτον! Με τον Σον Ντάις να κάνει το ντεμπούτο, τα «ζαχαρωτά» επικράτησαν με 1-0 των «κανονιέρηδων» στο Goodison Park και έβαλαν τέλος στο αρνητικό σερί οκτώ αγώνων χωρίς νίκη παίρνοντας μεγάλη βαθμολογική ανάσα.

Παράλληλα, έδωσαν νέο ενδιαφέρον στην κορυφή της Premier League, με τη Σίτι να παραμένει στο -5, έχοντας όμως πλέον τα ίδια ματς με την ομάδα του Αρτέτα. Πριν τη σέντρα του ματς, πάνω από το γήπεδο πέταξε αεροπλάνο το οποίο έφερε το μήνυμα: «η χειρότερη διοίκηση της λίγκας», και αναφερόταν φυσικά στους ιδιοκτήτες της Έβερτον.

Διαβάστε επίσης: Ο έτοιμος Ολυμπιακός, το μήνυμα νίκης, το πλάνο του Μίτσελ και ο… Κανός

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο 60ο λεπτό ο Τζέιμς Ταρκόσφκι με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του ΜακΝίλ. Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις γενικά, με την Έβερτον να βγάζει πολύ πάθος και να κρατά την Άρσεναλ μακριά από την περιοχή της. Σάκα και Ζιντσένκο είχαν δύο καλές ευκαιρίες στο τελευταίο δεκάλεπτο του παιχνιδιού, αλλά δεν βρήκαν στόχο και το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος.

Εβερτον: Πίκφορντ, Μικολένκο, Ταρκόβσκι, Κόαντι, Κόουλμαν, Γκέιγ, Ιβόμπι, Ονάνα, ΜακΝίλ, Ντουκουρέ, Κάλβερτ Λιούιν (62’ Μοπέ)

Αρσεναλ: Ράμσντεϊλ, Γουάιτ (85’ Τομιγιάσου), Ζιντσένκο, Γκάμπριελ, Σαλιμπά, Έντεγκααρντ (77’ Βιέιρα), Παρτέι (59’ Ζορζίνιο), Τζάκα, Σακά, Μαρτινέλι (59’ Τροσάρ), Ενκετιά

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ