«Βολές» κατά της Μπράϊτον από τον μάνατζερ του Καϊσέδο

«Βολές» κατά της Μπράϊτον από τον μάνατζερ του Καϊσέδο

Μεγάλη η απογοήτευση από την πλευρά του Καϊσέδο για το γεγονός πως η μεταγραφή του μέσου από τον Ισημερινό στην Άρσεναλ οδηγήθηκε σε «ναυάγιο».

Ο Μόϊζες Καϊσέδο, βρέθηκε τις τελευταίες εβδομάδες στο «μεταγραφικό στόχαστρο» της Τσέλσι και της Αρσεναλ, ωστόσο, προς μεγάλη του απογοήτευση, παρέμεινε στην Μπράϊτον.

Ο διεθνής μέσος από τον Ισημερινό, ο οποίος αποτελεί μία από τις «αποκαλύψεις» στην εφετινή Premier League, δήλωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι θα ήθελε να αδράξει την ευκαιρία και να μεταγραφεί σε έναν μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο. Μια επιθυμία που τελικά δεν έγινε πραγματικότητα, καθώς η διοίκηση των «γλάρων», δεν τον παραχώρησε.

Διαβάστε επίσης: Ντέρμπι για… Χάμες

Γεγονός, που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του μάνατζερ του, Μανουέλ Σιέρα, ο οποίος μιλώντας στην ιστοσελίδα «Marca90», τόνισε χαρακτηριστικά: «Υπήρξαν προτάσεις και μελετήσαμε ό,τι υπήρχε στο… τραπέζι. Ο Μόιζες είπε ότι θέλει να φύγει, ότι ήταν το όνειρο της ζωής του και πως η ευκαιρία μπορεί να μην έλθει ξανά. Υπήρξε μάλιστα μια ανάρτηση στο Instagram, στην οποία εξέφρασε την επιθυμία να φύγει και την ευγνωμοσύνη του προς τον σύλλογο που του έδωσε την ευκαιρία να εκπληρώσει το όνειρό του να παίξει στην Peremier League. Δεν ξέρουμε τι μπορεί να συμβεί αύριο, μπορεί ο Μόϊζες να τραυματισθεί και να τα δει όλα να σταματούν»…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ