«Σοκ» στη Μάντσεστερ Σίτι: Παραβίασε οικονομικούς κανονισμούς της Premier League, κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών!

«Σοκ» στη Μάντσεστερ Σίτι: Παραβίασε οικονομικούς κανονισμούς της Premier League, κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών!

Μεγάλος «πονοκέφαλος» για τη Μάντσεστερ Σίτι, καθώς σύμφωνα με την Premier League οι «πολίτες» προχώρησαν στην παραβίαση των οικονομικών κανονισμών του πρωταθλήματος. Κινδυνεύει με τιμωρία... αλα Γιουβέντους η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Με την πλάτη στον τοίχο και με τη… βούλα βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι.

Με επίσημη ανακοίνωση, η Premier League ενημέρωσε ότι η έρευνα για τυχόν οικονομικές παραβάσεις των «πολιτών» ολοκληρώθηκε, με την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα να αντιμετωπίζει κατηγορίες για παραβάσεις για όλες τις σεζόν από το 2009 έως και το 2018!

Διαβάστε επίσης: Όταν θέλουν να παίξουν, παίζουν όπως συνέβη στην Αγγλία! (vid)

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η αγγλική λίγκα, η Σίτι έχει προχωρήσει σε πολλές παραβάσεις. Τι σημαίνει αυτό; Εφόσον αποδειχθεί ότι η Σίτι παραβίασε τους οικονομικούς κανονισμούς της Premier League, τότε οι «πολίτες» θα κινδυνεύσουν μέχρι και με αποκλεισμό από το πρωτάθλημα!

Το συγκεκριμένο ενδεχόμενο φαντάζει αρκετά δύσκολο ωστόσο, καθώς το επικρατέστερο είναι να αφαιρεθούν βαθμοί στη Σίτι, εάν όντως έχει παραβιάσει τους κανόνες της Premier League.

Η Σίτι φέρεται να είναι ένοχη για παραπάνω από 100 παραβάσεις! Μένει να φανεί ποια θα είναι η εξέλιξη πάνω στο θέμα, καθώς η ομάδα του Γκουαρντιόλα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη 2η θέση του πρωταθλήματος και στο -5 από την Άρσεναλ που βρίσκεται στην κορυφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ