Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λιντς 2-2: Τα «παγώνια» έβαλαν τέλος στο σερί της ομάδας του Τεν Χάανγκ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λιντς 2-2: Τα «παγώνια» έβαλαν τέλος στο σερί της ομάδας του Τεν Χάανγκ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 από τη Λιντς, ισοφάρισε σε 2-2, αλλά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή κι έτσι μπήκε τέλος στο σερί 13 νικών της στο «Old Trafford».

Σερί 13 νικών μετρούσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε όλες τις διοργανώσεις στο «Old Trafford», αλλά η Λιντς που παρατάχθηκε με υπηρεσιακό προπονητή, έβαλε τέλος σε αυτό παίρνοντας ισοπαλία με 2-2. Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχασαν παράλληλα και την ευκαιρία να «πιάσουν» στη δεύτερη θέση τη «συμπολίτσσα», Σίτι, έστω και με ματς περισσότερο, παρόλα αυτά παραμένουν ένα από τα μεγάλα φαβορί για να τερματίσουν στην τετράδα και να παίξουν στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Πριν καν συμπληρωθεί το 1ο λεπτό στο ματς, η Λιντς έκανε το 0-1 όταν από κλέψιμο ψηλά ο Νιοντό με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η Γιουνάιτεντ πίεσε για το γκολ στη συνέχεια, είχε ευκαιρίες, αλλά έπεσε πάνω στον εξαιρετικό Μελιέ που την κράτησε όρθια.

Διαβάστε επίσης: Βενιαμίν Αμπόσι: Το αστεράκι του Θρύλου «έλαμψε» και έγραψε ιστορία (vid+pics)

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους μάλιστα, τα «παγώνια» έκαναν και το 0-2 όταν από γύρισμα του Σάμερβλ ο Βαράν έβαλε αυτογκόλ. Η αντίδραση της Γιουνάιτεντ ήρθε στο 62′ με υπέροχη κεφαλιά του Ράσφορντ από σέντρα του Νταλότ και οκτώ λεπτά μετά ήρθε και το 2-2 με σουτ του Σάντσο. Ενδιάμεσα η Λιντς είχε μεγάλη ευκαιρία για το 1-3, όταν η εκτέλεση φάουλ του Άαρονσον σταμάτησε στο δοκάρι του Ντε Χέα στο 65′.

Μετά το 2-2 οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ανατροπή, είχαν κάποιες καλές στιγμές, με κορυφαία την καρφωτή κεφαλιά του Βαράν στο 77′, αλλά ο Μελιέ έδωσε τον πόντο στην ομάδα του.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Βαράν, Σο, Μαρτίνες, Νταλότ (82’ Μαλάσια), Φρεντ, Ζάμπιτσερ (82’ Λίντελεφ), Φερνάντες, Γκαρνάτσο (59’ Πελίστρι), Ράσφορντ Βέγκχορστ (58’ Σάντσο)

Λιντς: Μελιέ, Έιλινγκ, Κοχ, Βέμπερ, Στράουκ (22’ Φίρπο), Άνταμς, Χάρισον (63’ Ρούτερ), ΜακΚένι (90’ Γκρίνγουντ), Μπάμφορντ (63’ Αάρονσον), Σινιστέρα (8’ Σάμερβιλ), Νιοντό (90’ Γιόσεφ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ