Μάντσεστερ Σίτι – Άστον Βίλα 3-1: «Καθάρισε» από το ημίχρονο

Μάντσεστερ Σίτι – Άστον Βίλα 3-1: «Καθάρισε» από το ημίχρονο

Σκοράροντας και τρία της γκολ στο πρώτο μέρος, η Μάντσεστερ Σίτι πήρε μια εύκολη νίκη επί της Άστον Βίλα, παραμένοντας στο κυνήγι της κορυφής.

Ένα ημίχρονο αρκούσε στη Μάντσεστερ Σίτι να «καθαρίσει» το ματς με την Άστον Βίλα στο «Ετιχαντ» και με το τελικό 3-1 να βρεθεί (με ματς περισσότερο) στο -3 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ, τρία 24ωρα πριν από το μεταξύ τους ντέρμπι κορυφής στο «Εμιρέιτς» (εξ αναβολής της 12ης αγωνιστικής).

Η «σεμνή τελετή» στην έδρα των «πολιτών» είχε τελειώσει από το πρώτο 45λεπτο, διάστημα στο οποίο οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα πέτυχαν γκολ με τους Ρόδρι, Γκουντογκάν και Μαχρέζ (πέναλτι) και στο δεύτερο μέρος έκαναν συντήρηση δυνάμεων ενόψει του μεγάλου αγώνα που ακολουθεί μεσοβδόμαδα.

Η Σίτι συνήλθε άμεσα μετά την ήττα από την Τότεναμ την περασμένη εβδομάδα, εκμεταλλεύτηκε το χθεσινό «δώρο» της Μπρέντφορντ και για 13ο ματς (11-2-0) διατήρησε το αήττητο απέναντι στους «χωριάτες», που σε δεύτερη σερί αγωνιστική δεν πήραν ούτε βαθμό (είχε προηγηθεί το εντός έδρας 2-4 από τη Λέστερ).

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙΈντερσον, Λαπόρτ, Ντίας (46’ Ακάντζι), Γουόκερ, Γκιντογκάν, Ρόδρι, Μαχρέζ, Γκρίλις (69’ Φόντεν), Ντε Μπρόινε, Μπερνάρντο Σίλβα, Χάαλαντ (46’ Άλβαρες)

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Μαρτίνες, Γιανγκ (76’ Κας), Ντιν (59’ Μορένο), Τσέιμπερς, Κονσά, Καμαρά, Ντόουγκλας Λουίζ, Μπουενδιά (59’ ΜακΓκίν), Ράμσεϊ (76’ Κοουτίνιο), Γουότκινς, Μπέιλι (59’ Ντουράν).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ