Ο Γκουαρντιόλα «δικάζει» τον… Γκουαρντιόλα

Ο Γκουαρντιόλα «δικάζει» τον… Γκουαρντιόλα

Αυστηρός με τον εαυτό του ο Πεπ Γκουαρντιόλα...

Αυστηρός με τον εαυτό του ο Πεπ Γκουαρντιόλα, παρά τη νίκη της ομάδας του στο ντέρμπι κορυφής της Premier League με την Άρσεναλ, δηλώνοντας ευθέως πως εκνεύρισε εαυτόν με τις τακτικές που ο ίδιος χρησιμοποίησε στο πρώτο ημίχρονο.

Μπορεί η Σίτι να «καθάρισε την μπουγάδα» στο δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι με την Άρσεναλ, με τα γκολ των Γκρίλις και Χάλααντ, ωστόσο ο Ισπανός τεχνικός μιλώντας στο post-game show της αγγλικής συνδρομητικής τηλεόρασης , δήλωσε εκνευρισμένος με το πρώτο ημίχρονο της ομάδας του.

Διαβάστε επίσης: Δεν είναι αστείο: Η ΕΠΟ κάνει πάρτι-μασκέ στο πάρκο Γουδή. Τι θα ντυθούν άραγε ο Τζακ και ο Μπαλτάκος;

«Τι είναι αυτό που με εκνεύρισε στο πρώτο ημίχρονο; Οι τακτικές μου. Γιατί δοκίμασα κάτι καινούριο και ήταν απαίσιο. Στο δεύτερο παίξαμε περισσότερο με τον δικό μας τρόπο. Δυσκολευθήκαμε πολύ στο να ελέγξουμε το παιχνίδι στην αρχή, για αυτό υποφέραμε και η Άρσεναλ ήταν πολύ καλύτερη στα πρώτα 45′. Αλλά στο δεύτερο μέρος ήμασταν αυτοί που ξέρουμε».

Όσο για τον Έρλινγκ Χάαλαντ, ο Καταλανός τεχνικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια:

«Ήταν υπέροχος, ένας από τους καλύτερους. Πρέπει να παίζουμε περισσότερο μαζί του. Πρέπει να είμαστε περισσότερο άμεσοι στο παιχνίδι μας, χωρίς να παίζουμε με μακρινές μπαλιές αλλά με πάσες»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ