Γκουαρντιόλα: «Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για το πρωτάθλημα»

Γκουαρντιόλα: «Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για το πρωτάθλημα»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε για τη συνέχεια σε Premier League και Champions League, ενώ αναφέρθηκε και στο ματς Κυπέλλου με την Μπρίστολ.

Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται μέσα σε τρεις στόχους και σκοπός της είναι να τους διεκδικήσει όλους και να κατακτήσει όσους περισσότερους μπορεί.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε για αυτό, τονίζοντας πως οι «πολίτες» θα παλέψουν μέχρι το τέλος για το πρωτάθλημα, ενώ επισήμανε πως υπάρχει και το Champions League. Τέλος, αναφέρθηκε και στο ματς με την Μπρίστολ Σίτι για το FA Cup, λέγοντας ότι είναι πάντα επικίνδυνο να παίζεις εκτός έδρας με ομάδα Championship.

Οι δηλώσεις του Πεπ Γκουαρντιόλα:

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Παίζουμε εξαιρετικά. Λοιπόν μετά τη Νότιγχαμ δεν ήμασταν σταθεροί, αλλά τώρα είμαστε σταθεροί γιατί κερδίσαμε ένα παιχνίδι. Το παιχνίδι που παίζουμε είναι καλό, τα αποτελέσματα θα μπορούσαν να είναι καλύτερα όσον αφορά τη νίκη με Τότεναμ και Νότιγχαμ, αλλά μερικές φορές συμβαίνει στο ποδόσφαιρο.

Φυσικά και δεν είναι εξαιρετικό, είναι εντάξει, είναι καλό. Δεν έχω κανένα παράπονο για τον τρόπο που παίζουμε και αγωνιζόμαστε.

Μετά το τελευταίο παιχνίδι είπα ότι η διάθεση είναι εξαιρετική και τα παιδιά κάνουν ό,τι είναι αρκετό για μένα. Παίζουμε σε τρεις διοργανώσεις και το Champions League είναι άλλη μια ευκαιρία.

Έχω την αίσθηση ότι στην Premier League θα συμβούν πολλά πράγματα, όλοι θα χάσουν βαθμούς, αλλά εμείς δεν μπορούμε να χάσουμε κανέναν, θέλουμε να παλέψουμε μέχρι το τέλος».

Για το ματς με την Μπρίστολ: «Από την εμπειρία μου σε αυτή τη χώρα, όταν παίζεις εκτός έδρας στο Κύπελλο Αγγλίας απέναντι σε μια ομάδα της Championship, πάντα, μα πάντα είναι δύσκολο.

Εντός έδρας θα ήταν λίγο διαφορετικά, εκτός έδρας, πάντα είναι δύσκολο το Κύπελλο Αγγλίας. Γι’ αυτό πάμε εκεί για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να περάσουμε. Είναι μία ωραία διοργάνωση και θα κάνουμε αυτό που πρέπει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ