Δεν πουλάνε τη Γιουνάιτεντ αν δεν ικανοποιηθούν οικονομικά οι Γκλέιζερς

Δεν πουλάνε τη Γιουνάιτεντ αν δεν ικανοποιηθούν οικονομικά οι Γκλέιζερς

Οι Γκλέιζερς μπορεί να έχουν βγει στην αγορά για να πουλήσουν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο όσο δεν ικανοποιούνται οικονομικά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί.

Την στιγμή που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσπαθεί να βρει ξανά τα πατήματά της και να επιστρέψει στις ένδοξες εποχές, οι Γκλέιζερς συνεχίζουν να δέχονται προσφορές για την εξαγορά των «κόκκινων διαβόλων».

Ωστόσο, οι ιδιοκτήτες του συλλόγου δεν φαίνονται να πείθονται προς το παρόν από τα ποσά, και έτσι η πώληση πηγαίνει πίσω, καθώς μπορεί οι ίδιοι να επιθυμούν να αφήσουν τα ηνία, αλλά δεν πρόκειται να το κάνουν αν δεν ικανοποιηθούν οικονομικά, ζητώντας 5,5 δισεκατομμύρια ευρώ.

Όπως αναφέρουν από την Αγγλία, οι Αμερικανοί έχουν δεχθεί προσφορές τόσο από τον Καταριανό Σεΐχη Γιασίμ Αλ Θάνι, όσο και από τον Άγγλο ιδιοκτήτη της Ineos, Τζιμ Ράτκλιφ, παρόλα αυτά τα χρήματα δεν είναι αρκετά για να πουν το πολυπόθητο «ναι».

Φυσικά όσο καθυστερεί η πώληση τα πράγματα θα παραμένουν δύσκολα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ειδικά από την στιγμή που έχει ολοκληρωθεί η προθεσμία για την κατάθεση προσφορών. Κάτι που προκαλεί μεγάλο προβληματισμό στις τάξεις των φιλάθλων των «κόκκινων διαβόλων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ