Πιστώθηκε στον Ράσφορντ το δεύτερο γκολ της Γιουνάιτεντ στον τελικό του League Cup (pic & vid)

Πιστώθηκε στον Ράσφορντ το δεύτερο γκολ της Γιουνάιτεντ στον τελικό του League Cup (pic & vid)

Αν και αρχικά μέτρησε ως αυτογκόλ, τελικά το δεύτερο γκολ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Νιούκαστλ πιστώθηκε στον Μάρκους Ράσφορντ.

Το δεύτερο γκολ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τελικό του League Cup με τη Νιούκαστλ πιστώθηκε στον Μάρκους Ράσφορντ, αφού αρχικά δόθηκε ως αυτογκόλ.

Έξι λεπτά αφότου ο Κασεμίρο άνοιξε το σκορ, ο Άγγλος επιθετικός μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον Κάριους, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα αφού πρώτα βρήκε και στο πόδι του Σβεν Μπότμαν.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΟΚ: Ο Κούτσιας και τα 50 εκατ. ευρώ σε πωλήσεις σε πέντε χρόνια

«Το δεύτερο γκολ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τελικό του Carabao Cup ανήκει επίσημα στον Μάρκους Ράσφορντ! Αυτό σημαίνει ότι ολοκληρώνει τη διοργάνωση ως πρώτος σκόρερ με έξι τέρματα έχοντας σκοράρει σε κάθε γύρο», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι διοργανωτές.

Ο Ράσφορντ έχει σημειώσει 25 γκολ με την φανέλα της Γιουνάιτεντ στην τρέχουσα σεζόν, 17 από τα οποία έχουν έρθει μετά τη διακοπή του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το δεύτερο στον χθεσινό τελικό ήταν ξεχωριστό για εκείνον, καθώς χάρισε στην ομάδα του Ολντ Τράφορντ το πρώτο της τρόπαιο μετά το 2017, όταν είχε κατακτήσει το Europa League.

«Μια στιγμή που ονειρεύεσαι σε όλη σου τη ζωή! Να σκοράρεις για τον σύλλογο που υποστηρίζεις σε έναν τελικό κυπέλλου. Αυτό ήταν για τους φιλάθλους», έγραψε στο Twitter ο Ράσφορντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ