Νότιγχαμ Φόρεστ – Εβερτον 2-2: Ματσάρα και μοιρασιά με… κερδισμένη τη Νότιγχαμ

Νότιγχαμ Φόρεστ – Εβερτον 2-2: Ματσάρα και μοιρασιά με… κερδισμένη τη Νότιγχαμ

Η Εβερτον προηγήθηκε δύο φορές στο City Ground όμως η Νότιγχαμ Φόρεστ απάντησε και τις δύο φορές και το τελικό 2-2 της κράτησε μακριά από την επικίνδυνη ζώνη.

Ζωντανή στο κόλπο για την παραμονή στην Premier League έμεινε η Έβερτον, έπειτα από την ισοπαλία της με 2-2 επί της Νότιγχαμ στο «Σίτι Γκράουντ», σε αναμέτρηση για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ακόμη μέσα στη ζώνη του υποβιβασμού η Έβερτον που έχει 22 βαθμούς, ενώ η Νότιγχαμ έχει 26 και είναι μακριά από την τελευταία τριάδα και έχει στο χέρι της την υπόθεση παραμονής.

Όσον αφορά το ματς, μόλις στο 9ο μόλις λεπτό ο Σέλβεϊ έκανε πέναλτι στον ΜακΝίλ και ο Γκρέι το εκτέλεσε εύστοχα για το 0-1. Ωστόσο στο 19ο λεπτό η Νότιγχαμ έφερε στα ίσα το σκορ. Ο Πίκφορντ απέκρουσε το σουτ του Γκιμπς Γουάιτ και στην επαναφορά ο Τζόνσον πλάσαρε από κοντά για το 1-1.

To ματς είχε φοβερό ρυθμό και στο 29ο λεπτό οι παίκτες της Έβερτον πήραν διαδοχικές κεφαλιές στην περιοχή του Νάβας και ο Ντουκουρέ πλάσαρε από κοντά για το 1-2. Στο 40ο λεπτό ο Νάβας έβγαλε εντυπωσιακά το σουτ του ΜακΝίλ και στο 45’ μετά από σέντρα του Ντουκουρέ από αριστερά ο Γκρέι πλάσαρε πάνω στον Γκιμπς Γουάιτ.

Στο 58ο λεπτό ο Νάβας βγήκε και πρόλαβε τον Ονάνα, ενώ στο 77’ ο Γέιτς από δεξιά έκανε το γύρισμα και ο Γέιτς πλάσαρε από το πέναλτι για το 2-2.

Μάλιστα στο 81’ ο Πίκφορντ έδιωξε δύσκολα μετά από συρτό σουτ του Αγιού από αριστερά και στο 84’ ο Πίκφορντ έσωσε με τα πόδια μετά από πλασέ του Γκιμπς Γουάιτ ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Τζόνσον αστόχησε με νέο σουτ από δεξιά.

ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ: Νάβας, Οριέ, Λόντι, Γουοράλ, Φελίπε, Σέλβεϊ, Φρόιλερ (71’ Αγιού), Γκιμπς Γουάιτ, Κόλμπακ (71’ Γέιτς), Τζόνσον, Γουντ (71’ Γέιτς)

ΕΒΕΡΤΟΝ: Πίκφορντ, Κόουλμαν, Κιν, Ταρκόβσκι, Γκόντφρεϊ, Ντουκουρέ, Ονάνα, Γκέιγ, Ιβόμπι (89’ Μοπέ), ΜακΝίλ, Γκρέι (81’ Ντέιβις)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ