Μάντσεστερ Σίτι : Θέλει να σκοράρει ο Έντερσον

Μάντσεστερ Σίτι : Θέλει να σκοράρει ο Έντερσον

Η Μάντσεστερ Σϊτι έχει κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα, με τον τερματοφύλακα Έντερσον να δηλώνει πως θέλει να σκοράρει και αυτός.

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα, με τον τερματοφύλακα Έντερσον να έχει βάλει στόχο να σκοράρει μέχρι το τέλος της σεζόν.

Στο Κυριακάτικο παιχνίδι (22/4) απέναντι στη Σουόνσι (5-0), η Σίτι κέρδισε πέναλτι, με τον κόσμο να φωνάζει το όνομα του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα. Παρόλα αυτά, ο Γκάμπριελ Ζέσους ανέλαβε την ευθύνη, έχασε το πέναλτι όμως στην επαναφορά ο Μπερνάντο Σίλβα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα υπερασπίστηκε τον παίκτη του στη συνέντευξη τύπου, όμως μεγαλύτερο ενδιαφέρον είχε η δήλωση του  24χρονου τερματοφύλακα.

Ο Έντερσον δήλωσε πως: «Τους άκουσα (σ.σ. τους οπαδούς), να φωνάζουν το όνομα μου, ζητώντας μου να εκτελέσω το πέναλτι, όμως ο Γκάμπριελ (σ.σ. Ζέσους), πήγε εκεί. Δυστυχώς το έχασε, όμως ο Μπερνάντο (σ.σ. Σίλβα) σκόραρε, αλλά αν ο προπονητής με είχε αφήσει να το εκτελέσω, θα είχα σκοράρει σίγουρα. Είμαι καλός στα πέναλτι, καθώς συνδυάζω δύναμη και τεχνική όταν σουτάρω. Η ομάδα έχει τους εκτελεστές της, όμως αν ο Πεπ με αφήσει να εκτελέσω, είμαι εκεί. Ελπίζω να συμβεί, πριν τελειώσει η σεζόν, καθώς θα ήθελα να σκοράρω».

Πλέον απομένουν 4 αγωνιστικές για να δούμε αν η Σίτι θα κερδίσει πέναλτι και φυσικά αν ο Έντερσον σκοράρει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ