Γουλβς – Λιντς 2-4

Γουλβς – Λιντς 2-4

Η Λιντς πέτυχε ένα σπουδαίο διπλό στην έδρα της Γουλβς (4-2), των βασικών Σα και Ποντένσε, με την «υπόθεση σωτηρία» να εξελίσσεται σε εξίσωση για δυνατούς λύτες με επτά ομάδες να βρίσκονται σε απόσταση τριών βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η Λιντς έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο στο Γούλβερχαμπτον κόντρα στην τοπική Γουλβς καθώς έδινε ένα κλασσικό ματς-εξάποντο στη μάχη που μαίνεται για την παραμονή στην Premier League.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά βρίσκοντας το πολυπόθητο γκολ με τον Χάρισον στο 6’ να εκμεταλλεύεται ενέργεια του Γκνότο για το 1-0. Οι Λύκοι έψαξαν αντίδραση με τους Νέτο (12’) και Σεμέδο (27’), αλλά χωρίς αποτέλεσμα με το 1-0 να είναι το σκορ του ημιχρόνου.

Διαβάστε επίσης: Στον κόσμο του παραμένει ο Μπένετ! Τι απάντησε για Έλληνες και elite διαιτητές

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως και το πρώτο, με την Λιντς να βρίσκει και δεύτερο γκολ πολύ νωρίς με τον Έιλινγκ να κάνει το 2-0 μόλις στο 49’ και τα… φίδια να ζώνουν τους Σα και Ποντένσε που αγωνίστηκαν βασικοί στο ματς.

Όταν η Λίντς έκανε το 3-0 με τον Ράσμουσεν (62’) πολλοί μπορεί να πίστεψαν πως το ματς τελείωσε. Όμως ένα τραγικό λάθος του Μεσλιέ, έδωσε την ευκαιρία στον Γιόνι με ένα μακρινό πλασέ ακριβείας να μειώσει σε 3-1 μόλις τρία λεπτά μετά (65’). Το 3-2 που ακολούθησε με τον Κούνια έβαλε και πάλι φωτιά στο ματς (73’), την οποία φρόντισε να… σβήσει ο Γιόνι που από σκόρερ έγινε μοιραίος παίρνοντας κόκκινη κάρτα για ένα δολοφονικό μαρκάρισμα σε αντίπαλο, αφαιρώντας τη δυνατότητα της Γουλβς να πιέσει για το 3-3.

Αντί αυτού έγινε το 4-2 από τον Ροδρίγο (97’) με τα Παγώνια να ξεκολλάνε από τις θέσεις του υποβιβασμού και την Γουλβς αν και 13η στη βαθμολογία, να αγχώνεται μιας και από την 12η Κρίσταλ Πάλας μέχρι και την 19η Μπόρνμουθ, η διαφορά είναι μόλις 3 βαθμοί!

Αναλυτικά τα υπόλοιπα σκορ της ημέρας στην Premier League:

Άστον Βίλα – Μπόρνμουθ 3-0
(Ντόουγκας Λουίζ 7’, Ράμσεϊ 80’, Μπουεντία 89’)

Λίβερπουλ – Φούλαμ (Αναβολή)

Μπρέντφορντ – Λέστερ 1-1
(Γένσεν 32’ – Μπαρνς 52’)

Σαουθάμπτον – Τότεναμ 3-3
(Άνταμς 46’, Γουόλκοτ 77’, Γουόρντ Πράουζ 90+3’, πέναλτι – Πόρο 45+1’, Κέιν 65’, Πέρισιτς 74’)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ