Τρελαίνει τους Άγγλους ο Παυλίδης – «Σκάει» μεταγραφή με πάνω από 20 εκατ.

Τρελαίνει τους Άγγλους ο Παυλίδης – «Σκάει» μεταγραφή με πάνω από 20 εκατ.

Η τρομερή σεζόν που κάνει ο Παυλίδης με τη φανέλα της Άλκμααρ, φέρνει στο κατόπι τους δύο συλλόγους από την Premier League που είναι έτοιμοι να δαπανήσουν τρελά λεφτά...

Ο Βαγγέλης Παυλίδης κάνει αναμφίβολα μια χρονιά… καριέρας στην Ολλανδία, με τη φανέλα της Άλκμααρ. Μετράει ήδη 18 γκολ σε 28 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ η διετία του στην Ολλανδική ομάδα είναι ονειρική με 43 γκολ σε 79 ματς.

Τα νούμερα αυτά και ο σημαντικός ρόλος που έπαιξε ο Παυλίδης στον αποκλεισμό της Λάτσιο από την Άλκμααρ στη φάση των 16 του Conference League, σκοράροντας και στα δύο ματς των δύο ομάδων, έχουν όπως είναι λογικά στρέψει τα βλέμματα πάνω του, από ομάδες του top 5 των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτο ατύχημα για διεθνή Μαροκινό (vid)

Τελευταία, από την γαλλική ιστοσελίδα Jeunes Footeaux, έρχεται η πληροφορία πως δύο ομάδες της Premier League, εξετάζουν πολύ σοβαρά την περίπτωση του Έλληνα επιθετικού ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως τόσο η ιστορική Λιντς όσο και η Άστον Βίλα, ίσως βρεθούν σε έναν άτυπο πλειστηριασμό για τον Παυλίδη, με το ποσό να αγγίζει ή και να ξεπερνά τα 24 εκατομμύρια ευρώ!

Δείτε και τα φετινά κατορθώματα του Παυλίδη, που κάνουν ομάδες από ένα πρωτάθλημα σαν το αγγλικό, να ασχολούνται με την περίπτωσή του. Το μόνο που ευχόμαστε είναι να αρχίσει να σκοράρει και με την Εθνική που τόσο λείπουν τα γκολ από έναν στράικερ, στην μετά- Μήτρογλου εποχή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ