Το απίστευτο με τη φετινή Premier League: 9 ομάδες για τρεις μοιραίες θέσεις (pic)

Το απίστευτο με τη φετινή Premier League: 9 ομάδες για τρεις μοιραίες θέσεις (pic)

Η μάχη του υποβιβασμού στην Premier League εξελίσσεται σε θρίλερ, με 9 ομάδες να έχουν απόσταση 7 βαθμών μεταξύ τους και η συνέχεια αναμένεται τρελή.

Η Premier League είναι το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου και φροντίζει να μας το αποδεικνύει σε κάθε αγωνιστική.

Τη φετινή σεζόν η μάχη για τον υποβιβασμό εξελίσσεται σε θρίλερ, με διαφορετικές ομάδες να βρίσκονται στις θέσεις που οδηγούν στην Championship, μετά από κάθε αγωνιστική.

Διαβάστε επίσης: O… σεβντάς του Παναθηναϊκού για τον πάγκο του: Όλα για τον Αταμάν

Μετά τα τελευταία αποτελέσματα τον δρόμο της καθόδου βλέπουν η Σαουθάμπτον που βρίσκεται σταθερά στην ουρά με 23 βαθμούς. Μια θέση πιο πάνω είναι η Γουέστ Χαμ, που έχει παίξει 2 παιχνίδια λιγότερα σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες που δίνουν μάχη, με 24 βαθμούς και την τριάδα των ομάδων που πέφτουν συμπληρώνει η Λέστερ με 25 πόντους, με τους πρωταθλητές του 2016 να παρουσιάζουν ένα τραγικό πρόσωπο την φετινή σεζόν, σε σχέση με αυτό που μας είχε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.

Μία ακόμη ομάδα που απογοητεύει με την βαθμολογική της θέση είναι η Έβερτον (26 βαθμούς), που ενώ ετοιμάζεται να μπει σε νέο γήπεδο και να αποχωριστεί το Γκούντισον Παρκ, υπάρχει ορατός ο κίνδυνος να μπει σε νέο γήπεδο, παίζοντας σε χαμηλότερη κατηγορία.

Η Λιντς Γιουνάιτεντ (26 βαθμούς), με νέο τεχνικό στον πάγκο τον Χάβι Γκαρσία, πρόσφατα βγήκε από την γραμμή του υποβιβασμού και θα προσπαθήσει να παραμείνει και φέτος στην κατηγορία, όπως δύσκολα έμεινε και την προηγούμενη σεζόν.

Στους 27 βαθμούς ισοβαθμούν η Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη και η Μπόρνμουθ που είναι οι δύο ομάδες με τις 2 χειρότερες άμυνες στην κατηγορία με 50 και 55 γκολ παθητικό αντίστοιχα.

Έναν αγώνα περισσότερο από τις υπόλοιπες ομάδες έχουν οι Γούλβς και η Κρίσταλ Πάλας, με τους «Λύκους» να έχουν 28 πόντους και την ομάδα του Ρόι Χόντσον 30.

Σε αυτό τον μαραθώνιο της  Premier League, θα καταφέρουν να μείνουν στην κατηγορία μόνο οι πιο σταθεροί, με ομάδες με ιστορία να απειλούνται να πέσουν. Γουέστ Χαμ, Λέστερ και Έβερτον είναι ομάδες που έχουν το υλικό και αν σοβαρευτούν, θα μπορέσουν εύκολα ή δύσκολα να κρατήσουν την θέση τους στην κατηγορία.

Η συνέχεια αναμένεται να είναι συγκλονιστική, με πολλά ματς να υπάρχουν ανάμεσα στις ομάδες που μονομαχούν και όποιες από αυτές καταφέρουν να κλέψουν βαθμούς από τις ομάδες που πρωταγωνιστούν θα αποκτήσουν κατευθείαν πλεονέκτημα παραμονής.

Επιμέλεια: Γιώργος Κουρτέσης

 

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ