Άστον Βίλα – Νιουκάστλ: 3-0

Άστον Βίλα – Νιουκάστλ: 3-0

Τεράστια νίκη για την Άστον Βίλα που πέτυχε σημαντική νίκη στην πορεία της για ένα ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, προσγειώνοντας τις ελπίδες... Champions League της Νιουκάστλ.

Με δύο γκολ του Όλι Γουότκινς η Άστον Βίλα επικράτησε 3-0 της Νιουκάστλ και αναζωπύρωσε τις ελπίδες της για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο (στο -6 από την 4άδα), δυσκολεύοντας την προσπάθεια των Ανθρακωρύχων για την εξασφάλιση μιας θέσεις για το Champions League της επόμενης χρονιάς.

Η Άστον Βίλα επικράτησε με 3-0 της Νιουκάστλ στο Βίλα Παρκ για την 31 αγωνιστική της Premier League με τους γηπεδούχους να είναι σαρωτικά ανώτεροι της Νιουκάστλ καθ΄ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» από Ισπανία για Παναθηναϊκό: Το πρόστιμο της Euroleague μπορεί να φτάσει πάνω από το 1 εκατομμύριο ευρώ! (pic)

Οι «χωριάτες» ξεκίνησαν ιδανικά την αναμέτρηση δείχνοντας τις προθέσεις τους με τον Γουότκινς να σημαδεύει το δοκάρι μόλις στο 1′. Ότι δεν κατάφερε ως εκτελεστής το κατάφερε ως δημιουργός στο 11′ όταν ΜακΓκίν, Γουότκινς και Ράμσεϊ συνδυάστηκαν, με τον τελευταίο να ανοίγει το σκορ στο 11΄για την Βίλα.

Η κυριαρχία της Άστον Βίλα συνεχίστηκε για όλο το πρώτο ημίχρονο με τους παίκτες του Έντι Χάου να μην μπορούν να αντιδράσουν και το 1-0 να είναι το σκορ ημιχρόνου στο Βίλα Παρκ.

Η Νιουκάστλ ξεκίνησε καλύτερα στο δεύτερο μέρος και έδειξε απειλητική αλλά ο Γουότκινς που ήταν ξεκάθαρα ο man of the match σκόραρε στο 65′ κόβοντας την όρεξη των φιλοξενούμενων. Η Βίλα άντεξε στις όποιες επιθετικές πρωτοβουλίες των φιλοξενούμενων για να μειώσουν, με τον Γουότκινς να βάζει το κερασάκι στην τούρτα σε μια εξαιρετική ομαδική αλλά και ατομική εμφάνιση με το δεύτερο γκολ του στο ματς στο 83′ διαμορφώνοντας το τελικό 3-0 για την Άστον Βίλα.

Η νίκη αυτή έφερε την Άστον Βίλα στην 6η θέση με 50 βαθμούς και πέντε σερί νίκες, στο -6 από την 3η Νιουκάστλ αλλά και την 4η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που έχει ωστόσο ένα ματς λιγότερο, με την μάχη για τα εισιτήρια του Champions League να ανάβει, 7 αγωνιστικές πριν το τέλος της Premier League.

Αναλυτικά οι συνθέσεις της αναμέτρησης:

Άστον Βίλα (Ουνάι Έμερι): Μαρτίνες, Κόνσα, Μινγκς, Γιανγκ, Μορένο, ΜακΓκίν, Ντάγκλας-Λουίζ, Ράμσεϊ (85′ Τσέιμπερς), Ντεντόνκερ, Γουότκινς (90+2′ Ντουράν), Μπουεντία

Νιουκάστλ (Έντι Χάου): Πόουπ, Σαρ, Μπότμαν, Τρίπιερ, Μπερν (68′ Τάργκετ), Γκόρντον (56′ Αλμιρόν), Γκιμαράες, Γουίλοκ (68′ Λόνγκσταφ), Μέρφι (56′ Γουίλσον), Ζοέλιντον (80′ Άντερσον), Άιζακ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ