«Ξεπέρασε» τον Μπέλιγχαμ και επιμένει… αγγλικά η Λίβερπουλ

«Ξεπέρασε» τον Μπέλιγχαμ και επιμένει… αγγλικά η Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ αποσύρθηκε από την κούρσα για την απόκτηση του Τζουντ Μπέλιγχαμ και έχει στρέψει την προσοχή της σε δύο παίκτες του εγχώριου πρωταθλήματος.

Η παραδοχή του Κλοπ ήταν αφοπλιστική και ξεκαθάρισε τα πράγματα. Η Λίβερπουλ δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τα… μεγάλα πορτοφόλια και να δώσει 100+ εκατομμύρια για έναν παίκτη (Μπέλιγχαμ). Η στόχευση είναι να δωθούν χρήματα αυτού του επιπέδου αλλά σε περισσότερους από έναν ποδοσφαιριστές.

Αυτό συμβαίνει γιατί η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ αναμένεται να κάνει ολικό λίφτινγκ στη μεσαία γραμμή με σκοπό να γίνει και πάλι ευθέως ανταγωνιστική σε Αγγλία και Ευρώπη. Για αυτό σύμφωνα με το The Athletic, οι Ρεντς ρίχνουν το βάρος σε απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στην Premier League.

Διαβάστε επίσης: Χαμός στη Euroleague με τους προπονητές: Ο… σίγουρος Μπαρτζώκας, τα συμβόλαια που λήγουν και οι «τελειωμένοι»

Ο πρώτος είναι ο Μέισον Μάουντ της Τσέλσι. Τα πράγματα στους Μπλε δεν είναι ιδανικά ούτε στο αγωνιστικό ούτε στο οικονομικό κομμάτι και ο 24χρονος μέσος που είναι γέννημα θρέμμα των Λονδρέζων έχει επηρεαστεί από την κατάσταση αυτή. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2024 και η Λίβερπουλ θα μπορέσει να πιέσει την Τσέλσι να ρίξει τις απαιτήσεις της για να μην τον χάσει με μηδενικό αντίτιμο στο άμεσο μέλλον.

Ο δεύτερος στόχος πρόκειται για τον παγκόσμιο πρωταθλητή με την Αργεντινή και βασικό μέσο της πολύ καλής φέτος Μπράιτον, Αλέξις Μακ Άλιστερ. Ο 24χρονος χαφ όπως έδειξε και στα γήπεδα του Κατάρ, είναι έτοιμος για να παίξει στο κορυφαίο επίπεδο, κάτι που πιστοποιεί και με τη σεζόν που κάνει έχοντας 10 γκολ και 2 ασίστ σε 30 ματς, με την χρηματιστηριακή του αξία να ανέρχεται στα 42 εκατ. ευρώ.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ