Άρσεναλ – Σαουθάμπτον 3-3: Ματσάρα στο Λονδίνο με νικήτρια την… Σίτι

Άρσεναλ – Σαουθάμπτον 3-3: Ματσάρα στο Λονδίνο με νικήτρια την… Σίτι

Σε μια επική, χορταστική ματσάρα στο Λονδίνο, Άρσεναλ και Σαουθάμπτον έμεινα στο 3-3, με τους «κανονιέρηδες» να πετούν ακόμη δύο πολύτιμους βαθμούς στην «μάχη» για τον φετινό τίτλο της Premier League. Στο -4 με δύο ματς λιγότερα πλέον η Σίτι.

Δύο ακόμη πεταμένοι βαθμοί, μια ακόμη «αυτοκτονία» για την Άρσεναλ.

Μετά το πρόσφατο «στραβοπάτημα» κόντρα στην Γουέστ Χαμ, η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα πέταξε ακόμη δύο πολύτιμους βαθμούς μένοντας στο 3-3 με την ουραγό  Σαουθάμπτον στο «Έμιρεϊτς» και καλείται πλέον να πάει για τη νίκη στο Έτιχαντ κόντρα στην Σίτι.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να παγώσουν τους Λονδρέζους με το «καλημέρα», παίρνοντας προβάδισμα μόλις 27 δευτερόλεπτα μετά την σέντρα. Πιο συγκεκριμένα ο Ράμσντεϊλ έδωσε άθελά του τη μπάλα στον Αλκαράς αντί σε συμπαίκτη του και τον φορ της Σαουθάμπτον να τον νικάει με δυνατό σουτ.

Διαβάστε επίσης: Το αδιανόητο με τις ασίστ και όλες οι κατηγορίες που σάρωσε ο Ολυμπιακός

Σαν να μην έφτανε για τους πρωτοπόρους, στο 14′ ήρθε και νέα ψυχρολουσία, με τον Αλκαράζ να βγάζει εκπληκτική μπαλιά στην πλάτη της άμυνας της Άρσεναλ και τον Γουόλκοτ να ξεφεύγει της προσοχής του Μαγκαλάες, για να βγει απέναντι στον Ράμσντεϊλ και με διαγώνιο πλασέ να κάνει το 0-2.

Στο 20′ η αντίδραση από πλευράς Άρσεναλ, όταν ο Σακά γύρισε τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι πριν αυτή περάσει τη γραμμή του άουτ και ο Μαρτινέλι έπιασε το σουτ με τη μία για να εκτελέσει τον Μπαζούνου 1-2.

Στο 66′ ο Γουόρντ-Πράους εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά και τον Μπέλα-Κότσαπ να πιάνει την πρώτη κεφαλιά, για να πάρει την δεύτερη ο Τσαλέτα-Τσαρ και να νικήσει τον Ράμσντεϊλ, γράφοντας το 3-1 υπέρ της ομάδας του.

Στο 88’ο ο Έντεγκααρντ εξαπέλυσε ένα δυνατό διαγώνιο σουτ εκτός περιοχής και έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας του Μπαζούνου 2-3 ενώ στο 90+1′ το «Έμιρεϊτς» πήρε φωτιά, με τον κίπερ της Σαουθάμπτον να αποκρούει σωτήρια το κοντινό πλασέ του Ζεσούς αλλά τον Σακά να παίρνει το ριμπάουντ και να γράφει το 3-3 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Ράμσντεϊλ, Γουάιτ, Χόλντινγκ, Μαγκαλάες, Ζιντσένκο, Παρτέι, Βιέιρα (57′ Τροσάρ), Έντεγκααρντ, Σακά, Ζεσούς, Μαρτινέλι

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Μπαζούνου, Γουόκερ-Πίτερς, Μπέλα-Κότσαπ, Μπέντναρεκ (41′ Τσαλέτα-Τσαρ), Περό, Λάβια, Γουόρντ-Πράους, Ελιουνούσι, Αλκαράς (46′ Λιάνκο), Γουόλκοτ, Άνταμ Άρμστρονγκ

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ