Πογέτ: «Η επιλογή του Ποτσετίνο στην Τσέλσι είναι λογική»

Πογέτ: «Η επιλογή του Ποτσετίνο στην Τσέλσι είναι λογική»

Ο Γκουστάβο Πογέτ ανέφερε πως η πιθανή πρόσληψη του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στον πάγκο της Τσέλσι μοιάζει ως μια λογική επιλογή για τους «μπλε».

Ο Γκουστάβο Πογέτ πιστεύει ότι ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο θα είναι μια λογική επιλογή για την θέση του προπονητή της Τσέλσι, σημειώνοντας ότι «η ιστορία του στην ανάπτυξη νέων παικτών τον καθιστά ως μια λογική επιλογή».

«Νομίζω ότι, επειδή ο ιδιοκτήτης (Τοντ Μπόελι) φέρνει νεαρούς παίκτες, ψάχνει για κάποιον που μπορεί να συνεργαστεί με αυτούς», είπε ο Ουρουγουανός ομοσπονδιακός προπονητής της Ελλάδας, μιλώντας στο podcast του BBC Radio Scotland’s Sacked in the Morning.

Διαβάστε επίσης: Η μεγάλη απόφαση του Νίκολα Μιλουτίνοφ

«Ο Ποτσετίνο τα κατάφερε στη Σαουθάμπτον και τα πήγε απίστευτα καλά και έφερε πολλούς παίκτες στην Τότεναμ», πρόσθεσε. Στη συνέχεια ο Γκουστάβο Πογέτ είπε ότι οι πάρα πολλές αλλαγές στο στυλ παιχνιδιού τις τελευταίες σεζόν έπαιξαν ρόλο στην αποτυχία της Τότεναμ να τερματίσει την «ξηρασία» των τροπαίων.

Ο Ουρουγουανός ήταν μέλος του προπονητικού επιτελείου του Χουάντε Ράμος όταν η Τότεναμ κέρδισε το League Cup το 2008, το οποίο παραμένει το πιο πρόσφατο τρόπαιό της.
«Έχω πολλούς φίλους που υποστηρίζουν την Τότεναμ και ξέρω πόσο σημαίνει για αυτήν να κερδίσει ένα τρόπαιο.

Ήμουν εκεί ως βοηθός για το τελευταίο τρόπαιο το 2008 και είδα την αντίδραση μετά από αυτό το τρόπαιο. Ήταν τρομερό, ήταν σαν να επέστρεψαν στη ζωή. Δεν περίμενα να αργήσουν τόσο πολύ για να κατακτήσουν και άλλο.

Είχαν πολύ καλά χρόνια, ειδικά υπό τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. Έπειτα, υπήρξαν πάρα πολλές αλλαγές στυλ για μια ομάδα όπως αυτή. Πήγε από τον Ποτσετίνο στον Ζοσέ Μουρίνιο, μετά στον Νούνο Εσπίριτο Σάντο και μετά στον Αντόνιο Κόντε», συμπλήρωσε.

«Είναι όλο και πιο δύσκολο γενικά γιατί δεν έχεις χρόνο. Πρέπει να προσπαθήσεις να κερδίσεις χρόνο κερδίζοντας και ταυτόχρονα να προσπαθήσεις να κάνεις το σύστημα να λειτουργήσει», σημείωσε ο Πογέτ που επίσης αποκάλυψε ότι στο παρελθόν ήταν κοντά στο να ενταχθεί στην Κιλμάρνοκ , μετά από θητείες στους πάγκους της Μπράιτον, Σάντερλαντ και ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ