Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ 2-1 (Vid)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ 2-1 (Vid)

Το σπουδαίο ντεμπούτο του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου στην 11αδα της Άρσεναλ δε συνδυάστηκε με θετικό αποτέλεσμα, καθώς οι Gunners ηττήθηκαν με 2-1 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χάρις στο γκολ του Φελαϊνί στο 92'

Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος έγραψε ιστορία, αγωνιζόμενος για πρώτη φορά ως βασικός στην 11αδα της Άρσεναλ και μάλιστα απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο θέατρο των ονείρων. Παρόλα αυτά οι κανονιέρηδες δε τα κατάφεραν, λυγίζοντας στο 92′.

Ο Έλληνας στόπερ πήρε το βάπτισμα του πυρός από τον Αρσεν Βενγκέρ, που τον έριξε κατευθείαν στα βαθιά, στο ντέρμπι απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μπορεί το ντεμπούτο του να μην συνδυάστηκε με νίκη, όμως σε κάθε περίπτωση η στιγμή για τον ίδιο ήταν τεράστια.

Η Γιουνάιτεντ ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, όμως χρειάστηκε ένα γκολ του Μαρουάν Φελαϊνί στο 92′ για να φτάσει στη νίκη.

Το σκορ άνοιξε ο Πογκμπά στο 15′, όταν μετά από κόντρες έγινε αποδέκτης της μπάλας και από κοντά νίκησε τον Οσπίνα για το 1-0.

Στο 51′ η Άρσεναλ έφερε το παιχνίδι στα ίσια με τον πρώην κόκκινο διάβολο Μικιταριάν. Ο Μίκι σκόραρε, όμως δεν πανηγύρισε σεβόμενος την παλιά του ομάδα.

Ενώ το παιχνίδι έδειχνε να πηγαίνει προς την ισοπαλία, ο Μαρουάν Φελαϊνί λύτρωσε την ομάδα του και με κεφαλιά νίκησε τον Οσπίνα για το τελικό 2-1.

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές του αγώνα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ