«Αγκαλιάζει» τον τίτλο η Σίτι και τώρα… Ρεάλ (0-3)

«Αγκαλιάζει» τον τίτλο η Σίτι και τώρα… Ρεάλ (0-3)

Με τον Ιλκάι Γκουντογκάν να κάνει τα πάντα στο χορτάρι, η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε εύκολα από το «Γκούντισον Παρκ» με 3-0 απέναντι στην Έβερτον κι έκανε ακόμα ένα βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου.

Η Μάντσεστερ Σίτι είχε ένα εύκολο απόγευμα στην έδρα της Έβερτον, περνώντας με το άνετο 3-0 από το Γκούντισον Παρκ, έχοντας σε τρομερή κατάσταση τον Ιλκάι Γκουντογκάν, ο οποίος σκόραρε δύο φορές, ενώ μοίρασε και την ασίστ για το γκολ του Έρλινγκ Χάαλαντ.

Οι «πολίτες» έφτασαν τις 11 διαδοχικές νίκες στην Premier League και διατήρησαν τη διαφορά τους από την δεύτερη Άρσεναλ στους τέσσερις βαθμούς, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: Τα 14 γκολ του Τικίνιο, ο Ντέκο και το τρελό σενάριο για την Μπάρτσα (vids)

Η ομάδα του Πεπ Γκουανρτιόλα στρέφει πλέον την προσοχή της στη ρεβάνς των ημιτελικών του Champions League, κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης (17/05), όπου μετά το ισόπαλο 1-1 του πρώτου αγώνα στην Ισπανία θα ψάξει τη νίκη για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στο άλλο ματς της αγωνιστικής που ολοκληρώθηκε, η Μπρένφορντ νίκησε εύκολα με 2-0 τη Γουέστ Χαμ.

Έβερτον: Πίκφορντ, Πάτερσον, Μίνα, Ταρκόβσκι, Χόλγκεϊτ (56′ Κόουντι), Γκάρνερ (76′ Γκρέι), Γκέιγ (56′ Ονάνα), Ιγουόμπι, Ντουκουρέ, Μακνίλ, Κάλβερτ-Λιούιν (46′ Μοπέ)

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Λαπόρτ, Ακάντζι, Ντίας (90′ Γκόμεζ), Γουόκερ, Γκιουντογκάν (78′ Μπερνάρντο Σίλβα), Ρόδρι (88′ Φίλιπς), Φόντεν, Άλβαρες, Μαχρέζ, Χάλαντ (79′ Γκρίλις)

Τα αποτελέσματα της 36ης αγωνιστικής

Λιντς – Νιούκαστλ 2-2
Σαουθάμπτον – Φούλαμ 0-2
Τσέλσι – Νότιγχαμ 2-2
Άστον Βίλα – Τότεναμ 2-1
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουλβς 2-0
Κρίσταλ Πάλας – Μπόρνμουθ 2-0
Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι 0-3
Μπρέντφορντ – Γουέστ Χαμ 2-0
14/5 18:30 Άρσεναλ – Μπράιτον
15/5 22:00 Λέστερ – Λίβερπουλ

Η βαθμολογία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ