Ποτσετίνο: Αυτόν θέλει για την επίθεση της Τσέλσι (pic)

Ποτσετίνο: Αυτόν θέλει για την επίθεση της Τσέλσι (pic)

Μια ηχηρή μεταγραφή θα προσπαθήσει να πραγματοποιήσει η Τσέλσι για λογαριασμό του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο είναι προ των πυλών της Τσέλσι και ήδη τσεκάρει τους μεταγραφικούς στόχους της νέα σεζόν. Βέβαια αυτός που έχει βάλει στο… μάτι ο Αργεντινός, εύκολος στόχος δε θα είναι. Όπως αναφέρουν αγγλικά Μέσα ενημέρωσης ο Ποτσετίνο θέλει επιθετική ενίσχυση και αυτή τη στιγμή ένα από τα πιο hot ονόματα της αγοράς είναι ο Βίκτορ Οσιμέν.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΟΚ : Όλα δείχνουν… διαζύγιο με Κάργα

Ο Νιγηριανός άσος της Νάπολι  σύμφωνα με δηλώσεις του ιδιοκτήτη της, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις δεν είναι προς πώληση ωστόσο οι «μπλε» θα κάνουν το παν για να πάρουν την υπογραφή του αφού πρώτα τα βρουν με τους «παρτενοπέι». Αυτό αναφέρει η Guardian που όμως τονίζει και το ενδιαφέρον τόσο της Μπάγερν Μονάχου όσο και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που θα αγωνίζονται μάλιστα σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις εν αντιθέσει με τους «μπλε»…

Από εκεί και πέρα η Νάπολι για να παραχωρήσει τον Οσιμέν θα ζητήσει και έναν πακτωλό χρημάτων. Τώρα βέβαια για να κάνει δικό της η Τσέλσι τον επιθετικό των Ναπολιτάνων, πέρα από τα παραπάνω, θα πρέπει να ξεφορτωθεί και κάποια συμβόλαια. Αυτά των, Ομπαμεγιάνγκ και Ρομέλου Λουκάκου.

Τέλος ο Ποτσετίνο έχει θέσει ως στόχο και την απόκτηση ενός καλού τερματοφύλακα καθώς και δυο μέσων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ