Νιουκάστλ – Μπράιτον 4-1: Όλο και πιο κοντά στο Champions League οι «καρακάξες»

Νιουκάστλ – Μπράιτον 4-1: Όλο και πιο κοντά στο Champions League οι «καρακάξες»

Η Νιουκάστλ υπέταξε με 4-1 την Μπράιτον εντός έδρας, ανέβηκε στους 69 βαθμούς και διατηρήθηκε στο +4 από την 5η Λίβερπουλ κρατώντας στα χέρια της το όνειρο του Champions League.

Η Νιουκάστλ σκόρπισε με 4-1 την Μπράιτον σε εξ αναβολής παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής στην Premier League και πλέον βρίσκεται μόλις μία νίκη μακριά από την επιστροφή της στο Champions League μετά από 20 ολόκληρα χρόνια.

Οι γηπεδούχοι ήταν απειλητικοί από το ξεκίνημα και ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ στο 22ο λεπτό, όταν μετά από σουτ του Ζοέλινγκτον και απομάκρυνση του Ντανκ, ο Ουντάβ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Λίγο πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου οι «καρακάξες» βρήκαν και δεύτερο γκολ, όταν ο Τρίπιερ εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά και ο Μπερν με κεφαλιά στο πίσω δοκάρι έγραψε το 2-0.

Διαβάστε επίσης: Το άλλο… ρόστερ του Ολυμπιακού (vids)

Το τέρμα του Ουντάβ στο 51′ «πάτσισε» το λάθος που έκανε στη φάση του 1-0 και «έβαλε» ξανά την Μπράιτον στο ματς, όμως οι γηπεδούχοι «καθάρισαν» οριστικά το ματς στο 90′ με τον Γουίλσον και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με των Γκιμαράες, φτάνοντας στο εμφατικό 4-1.

Υπενθυμίζεται ότι το κυρίως… πιάτο της 25ης αγωνιστικής διεξήχθη το διάστημα 24-26 Φεβρουαρίου, ωστόσο οι αναμετρήσεις της Νιούκαστλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχαν αναβληθεί, λόγω των υποχρεώσεων των δύο ομάδων στον τελικό του League Cup.

Νιουκάστλ: Πόουπ, Τρίπιερ, Σερ, Μπότμαν, Μπερν, Γκιμαράες, Γουίλοκ (61’ Άντερσον), Αλμιρόν (90+4’ Σεν Μαξιμέν), Γουίλσον, Ισάκ (90+4’ Γκόρντον), Ζοέλιντον (90+5’ Τάργκετ)

Μπράιτον: Στιλ, Καϊσέδο, Ντανκ, Φαν Χέκ, Εστουπινιάν, Γκρος (70’ Οφιά), Γκίλμουρ (55’ Φέργκιουσον), Μπουονανότε (55’ Μακ Άλιστερ), Γουέλμπεκ (55’ Ενκίσο), Μιτόμα, Ουντάβ (85’ Πεουπιόν).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ