«Κλειδώνει» το σεντόνι η Γιουνάιτεντ (0-1) – Με τον φευγάτο Φιρμίνο «ζωντανή» για την τετράδα η Λίβερπουλ (1-1)

«Κλειδώνει» το σεντόνι η Γιουνάιτεντ (0-1) – Με τον φευγάτο Φιρμίνο «ζωντανή» για την τετράδα η Λίβερπουλ (1-1)

Το απίθανο ψαλιδάκι του Κασεμίρο ήταν αρκετό για τη Γιουνάιτεντ, ώστε να φύγει με τη νίκη (1-0) από την έδρα της Μπόρνμουθ, βρισκόμενη πλέον μια ανάσα από το επόμενο Champions Leauge. Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο στο τελευταίο του ματς με τη φανέλα της Λίβερπουλ στο «Anfield» βρήκε δίχτυα χαρίζοντας το βαθμό κόντρα στη Βίλα (1-1).

Με τον Ρομπέρτο Φιρμίνο να βρίσκει δίχτυα στο τελευταίο του παιχνίδι μπροστά στο κοινό του «Anfield», η Λίβερπουλ αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 κόντρα στην Άστον Βίλα, διατηρώντας έτσι «ζωντανές» τις ελπίδες της για την κατάληψη της πρώτης τετράδας, η οποία οδηγεί στους ομίλους του Champions League.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 27΄, με όμορφο τελείωμα του Ράμσει, έπειτα από ασίστ του Ντόουγκλας Λουίζ.

Διαβάστε επίσης: Νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού ο Γιάννης Παπαδημητρίου

Στο 39′ ο Άλισον πραγματοποίησε μία τεράστια επέμβαση και σταμάτησε τον σκόρερ της Άστον Βίλα από το να κάνει το 0-2.

Το σκηνικό στην επανάληψη άλλαξε, όταν ο Κλοπ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 72′ τον Φιρμίνο, ο οποίος ήταν κι εκείνος που έδωσε τη λύση, ισοφαρίζοντας με προβολή στο 89′, αποχαιρετώντας έτσι με το καλύτερο τρόπο το κοινό της Λίβερπουλ.

Λίβερπουλ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Κονατέ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον (72′ Τσιμίκας), Τζόουνς (63′ Ζότα), Φαμπίνιο (81′ Έλιοτ), Χέντερσον (72′ Μίλνερ), Σαλάχ, Χάκπο, Ντίας (72′ Φιρμίνο).

Άστον Βίλα: Μαρτίνες, Ντιν (54′ Μορένο, 65′ Μπουεντία), Μινγκς, Κόνσα, Κας, Ράμσεϊ, Λουίζ (87′ Ντεντόνκερ), Καμαρά, ΜακΓκίν, Γουάτκινς (87′ Ντουράν), Μπέιλι (54′ Γιανγκ).

«Αγκαλιά» με το Champions League η Γιουνάιτεντ 

Ένα.. βήμα από την είσοδο της στους ομίλους του Champions League βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με το σύνολο του Έρικ Τεν Χάγκ να επικρατεί με 1-0 επί της Μπόρνμουθ.

Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε νωρίς νωρίς ο Κασεμίρο (9′), με υπέροχο ψαλιδάκι.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο με τη Γιουνάιτεντ να είναι αυτή που είχε τις καλύτερες στιγμές στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μέρος ήταν η σειρά της Μπόρνμουθ, να πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο να μην καταφέρνει να παραβιάσει την εστία του Ντε Χέα, με το 1-0 υπέρ των κόκκινων διάβολων, να παραμένει μέχρι το τελικό σφύριγμα.

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ: Νέτο, Σμιθ (65’ Ουαταρά), Σενέσι, Ζαμπάρνι, Κέλι, Λέρμα, Κουκ, Κρίστι (65’ Βίνια), Μπρουκς (56’ Μπρουκς), Σολάνκε, Άντονι

ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Λίντελεφ, Γουάν Μπισάκα, Σο, Βαράν, Κασεμίρο, Έρικσεν (85’ ΜακΤόμινεϊ), Φερνάντες, Μαρσιάλ (57’ Βέγκχορστ), Σάντσο (71’ Γκαρνάτσο), Άντονι (85’ Φρεντ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ