Το ολλανδικό μοντέλο έρχεται να βάλει… τάξη στην Τότεναμ

Το ολλανδικό μοντέλο έρχεται να βάλει… τάξη στην Τότεναμ

Μετά από πολλές διαπραγματεύσεις με αρκετούς προπονητές, οι ιθύνοντες της Τότεναμ κατέληξαν στον προπονητή που θα κληθεί να τους βγάλει από το τέλμα.

Από τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο και μετά, η Τότεναμ δεν έχει καταφέρει να βρει προπονητή με τον οποίο να έχει την ίδια ανταγωνιστική εικόνα σε Premier League και Ευρώπη.

Ούτε ο «Εκλεκτός» Ζοσέ Μουρίνιο τα κατάφερε, ούτε ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο, ούτε και ο Αντόνιο Κόντε που έφερε τις δάφνες της κατάκτησης Premier League με την Τσέλσι. Μετά την απόλυση του τελευταίου, πολλά ονόματα προπονητών έχουν… παρελάσει από τα ρεπορτάζ της Λονδρέζικης ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Η επόμενη μέρα του Ολυμπιακού ξεκινά με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ

Όπως αναφέρει όμως η Daily Mail, οι Σπερς έχουν πλέον καταλήξει. Και μάλιστα έχουν αποφασίσει ίσως επηρεασμένοι και από την καλή πορεία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Τεν Χάγκ, να εμπιστευθούν το ολλανδικό προπονητικό μοντέλο.

Το ρεπορτάζ της αγγλικής εφημερίδας αναφέρει πως ο Άρνε Σλοτ είναι ο εκλεκτός της Τότεναμ. Ο Ολλανδός προπονητής έχει μια εξαιρετικά επιτυχημένη διετία με την Φέγενορντ, οδηγώντας την, την περσινή σεζόν στον τελικό του Conference League, ενώ φέτος κατέκτησε το πρωτάθλημα Ολλανδίας σπάζοντας το δίπολο των Άγιαξ και Αϊντχόφεν. Αυτό ήταν το πρώτο πρωτάθλημα για την ολλανδική ομάδα μετά από έξι χρόνια και 16ο στην ιστορία.

Ο ατζέντης του Σλοτ βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τον ολλανδικό σύλλογο ώστε να σπάσει το συμβόλαιο του που εκπνέει το 2025, για να ολοκληρωθεί το deal με την Τότεναμ.

Ο Σλοτ, λάτρης του… παραδοσιακού 4-3-3, θα έχει πολλή δουλειά για να επαναφέρει τον λονδρέζικο σύλλογο στην κανονικότητα και θα πρέπει να κάνει βαθιές τομές, ακόμα και απομακρύνοντας σημαντικούς ποδοσφαιριστές των περασμένων χρόνων που μοιάζουν να μην έχουν να προσφέρουν πια.

Έχει μάλιστα το πλεονέκτημα για κάποιους ή μειονέκτημα για άλλους της έλλειψης ευρωπαϊκών διοργανώσεων, μιας και με μια αγωνιστική να απομένει η Τότεναμ θέλει νίκη επί της σχεδόν πεσμένης Λιντς, και να μην νικήσει η 7η Άστον Βίλλα στο ντέρμπι για το Europa League την 6η Μπράιτον, για να καταφέρει να κλέψει τη θέση για το Conference League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ