Ο Μαγκουάϊρ αποφασίζει εάν θα μείνει στην Γιουνάιτεντ

Ο Μαγκουάϊρ αποφασίζει εάν θα μείνει στην Γιουνάιτεντ

Την απόφαση για το αν παραμείνει στη Γιουνάιτεντ ή όχι θα κληθεί να πάρει ο Χάρι Μαγκουάιρ.

Παρά το γεγονός, ότι εξακολουθεί να είναι ο επίσημος αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Χάρι Μαγκουάιρ, αγωνίσθηκε βασικός, μόλις οκτώ φορές στην εφετινή Premier League, καθώς αποτέλεσε την τελευταία επιλογή του Ερικ Τεν Χαγκ, για τους κεντρικούς αμυντικούς της ομάδας.

Παράλληλα, ο Ολλανδός προπονητής, παραδέχθηκε ότι ο Αγγλος διεθνής δεν είναι ευχαριστημένος με τον ρόλο και την συμμετοχή του, στους «κόκκινους διάβολους» και προέτρεψε τον 30χρονο στόπερ, να πάρει άμεσα, μια απόφαση για το μέλλον του.

Διαβάστε επίσης: Αλήθεια, ποιοι θέλουν περισσότερο τον Παναθηναϊκό στον τελικό με τον Ολυμπιακό;

«Είμαι χαρούμενος που είναι εδώ και όταν τον χρειαζόμασταν έκανε την δουλειά του. Είναι όμως και μια απόφαση που πρέπει να πάρει. Κανείς δεν θα ήταν ευχαριστημένος με αυτή την κατάσταση. Δεν είναι τόσο καλός. Προπονείται πάντα στο υψηλότερο επίπεδο και σε απόλυτο βαθμό»μ, σχολίασε ο Τεν Χαγκ και πρόσθεσε: «Επομένως, διαχειρίζεται καλά αυτήν την κατάσταση και, ως αρχηγός, είναι σημαντικός για την ομάδα, αλλά έχει ισχυρό ανταγωνισμό με τον Ραφαέλ Βαράν, ο οποίος είναι φανταστικός».

Κατά συνέπεια, ο Μαγκουάιρ θα πρέπει να αποφασίσει γρήγορα εάν θα παραμείνει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αν και η πιθανότερη εξέλιξη, θεωρείται να πάρει μεταγραφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ