Παρελθόν από την Λιντς ο Άλαρνταϊς

Παρελθόν από την Λιντς ο Άλαρνταϊς

Η Λιντς ανακοίνωσε και επίσημα το διαζύγιό της με τον Σαμ Άλαρνταϊς.

Η Λιντς ανακοίνωσε την Παρασκευή (2/06) την – κοινή συναινέσει – αποχώρηση του προπονητή Σαμ Άλαρνταϊς, μετά τον υποβιβασμό του συλλόγου από την Premier League στην Championship.

Διαβάστε επίσης: Η Σίτι στο δρόμο που «χάραξαν» Γιουνάιτεντ, Άγιαξ και… Σέλτικ (pic, vids)

Ο 68χρονος ανέλαβε το Μάιο και προσπάθησε να σώσει την ομάδα με μόνο τέσσερα παιχνίδια να απομένουν, αλλά η Λιντς τερμάτισε προτελευταία, πέντε βαθμούς μακριά από τη… σωτηρία.

Επί των ημερών του τα «παγώνια» ηττήθηκαν σε τρία ματς, ενώ ένα τελείωσε ισόπαλο. Ως εκ τούτου η ομάδα δεν κατάφερε να παραμείνει στην κορυφαία κατηγορία, με αποτέλεσμα ο έμπειρος τεχνικός ν΄ αποχωρήσει. Η Λιντς γνωστοποίησε ότι η ανακοίνωση του αντικαταστάτη του θα γίνει τις επόμενες εβδομάδες.

«Ήταν τιμή μου να προπονήσω τη Λιντς, ένα σπουδαίο σύλλογο με απίστευτους οπαδούς, που αξίζει να είναι στην Premier League», ανέφερε ο Άλαρνταϊς σε δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ομάδας.

«Σε αυτό το στάδιο της καριέρας μου δεν είμαι σίγουρος ότι η ανάληψη αυτής της πρόκλησης, η οποία δυνητικά αποτελεί ένα μακροπρόθεσμο έργο, είναι κάτι στο οποίο θα μπορούσα να δεσμευτώ», πρόσθεσε και κατέληξε: «Εύχομαι στο σύλλογο κάθε επιτυχία στο μέλλον και ελπίζω να επιστρέψει στην Premier League, όπου ανήκει».

Ο διευθύνων σύμβουλος της Λιντς, Άνγκους Κίνεαρ, ευχαρίστησε τον Άλαρνταϊς «που ήταν αρκετά γενναίος για να παρέμβει και να κάνει ό,τι μπορούσε για να μας σώσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ