Τότεναμ: Αδιαφορεί για όλα τα σενάρια και προσφέρει τεράστιο συμβόλαιο στον Κέιν

Τότεναμ: Αδιαφορεί για όλα τα σενάρια και προσφέρει τεράστιο συμβόλαιο στον Κέιν

Η Τότεναμ δεν δείχνει κανένα ενδιαφέρον στις προτάσεις από Μπάγερν και Παρί για τον Κέιν και ετοιμάζεται να προσφέρει 400.000 λίρες ανα εβδομάδα στον Άγγλο αρχισκόρερ ώστενα τον κρατήσει στο Λονδίνο

Με κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης να πιέζουν ασφυκτικά την Τότεναμ για την εξαγορά του Κέιν, οι Λονδρέζοι δεν δείχνουν να «καίγονται» πολύ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία στοχεύουν στο να προσφέρουν νέο συμβόλαιο στον διεθνή Άγγλο με απολαβές που θα ξεπερνούν τις 400.000 λίρες την εβδομάδα!

Με…απλά μαθηματικά η Τότεναμ προσφέρει στον Κέιν ετησίως πάνω από 20 εκατομμύρια λίρες, δηλαδή περισσότερα από 10 εκατομμύρια από ότι έπαιρνε στο προηγούμενο του συβόλαιο!

Όλα αυτά ενώ η Μπάγερν έχει ήδη καταθέσει την δεύτερη πρότασης της για την αγορά του Κέιν, ενώ «ζεστή» στο ενδεχόμενο να τον αποκτήσει είναι και η Παρί Σεν Ζερμέν με τον Λουίς Ενρίκε πλέον στον πάγκο της.

Ο Κέιν έχει συνδέσει ολόκληρη την καριέρα του με την Τότεναμ. Σε 435 συμμετοχές έχει βάλει 280 γκολ και έχει κάνει 64 ασίστ.

Ενώ τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο 29χρονος Άγγλος επιθετικός θα συναντηθεί στο επόμενο διάστημα με τον νέο προπονητή της Τότεναμ, τον Άνγκελο Ποστέκογλου, σε ένα ραντεβού που πιθανώς να κρίνει πολλά για το μέλλον του Κέιν στην ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ