Αρτέτα: «Πολύ ευχαριστημένοι γιατί υπογράψαμε αυτούς που θέλαμε»

Αρτέτα: «Πολύ ευχαριστημένοι γιατί υπογράψαμε αυτούς που θέλαμε»

Πανευτυχής ο Μικέλ Αρτέτα με τις μεταγραφές της Άρσεναλ.

Απόλυτα ευχαριστημένος εμφανίστηκε ο Μικέλ Αρτέτα με την ταχύτητα των μεταγραφικών κινήσεων της Άρσεναλ μετά την ολοκλήρωση της περσινής σεζόν κι άφησε ανοικτό «παράθυρο» για να υπάρξουν περαιτέρω προσθήκες στην ομάδα.

Η Άρσεναλ υπέγραψε το Σάββατο (15/7) τον Ντέκλαν Ράις από τη Γουέστ Χαμ Γιουνάιτεντ αντί 124 εκατ. ευρώ, ενώ έχει ήδη κάνει δικούς της τους Κάι Χάβερτς και τον Τζούριεν Τίμπερ.

Διαβάστε επίσης: Η απόφαση του Μαρτίνεθ για Ιμπόρα, Φορτούνη, ο Χουάνγκ και η έκπληξη με τον Καρβάλιο

«Κάθε μεταγραφή που έχουμε κάνει φέρνει ξεχωριστά πράγματα στην ομάδα», τόνισε ο Αρτέτα στους δημοσιογράφους ενόψει του φιλικού προετοιμασίας της Άρσεναλ εναντίον μιας ομάδας All-Stars της Major League Soccer (MLS) την Τετάρτη (19/7) στην Ουάσινγκτον.

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι όπως μπορείτε να φανταστείτε διότι υπογράψαμε τους παίκτες που θέλαμε. Τους έχουμε κλείσει νωρίς κι έχουν αρχίσει να προσαρμόζονται στην ομάδα πολύ γρήγορα. Έχουμε λίγο χρόνο τώρα να προετοιμαστούμε και να μπουν στην ομάδα με τον καλύτερο τρόπο».

Ερωτηθείς εάν θα υπάρξουν περισσότερες μεταγραφές πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος την 1η Σεπτεμβρίου, ο Αρτέτα είπε πως: «Ας δούμε, υπάρχει πολύς χρόνος ακόμα στην αγορά και πολλές προσδοκίες σε ορισμένους από τους παίκτες μας.

Θα είμαστε σε εγρήγορση, υπάρχει ακόμη χρόνος για να κάνουμε πράγματα, υπάρχει ακόμη χρόνος και για αποχωρήσεις προφανώς. Είμαι σίγουρος ότι τα πράγματα θα κινηθούν γρήγορα».

Η Άρσεναλ ξεκινά τη νέα σεζόν εντός έδρας με τη Νότιγχαμ Φόρεστ στις 12 Αυγούστου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ