Λίβερπουλ: Άναψε το πράσινο φως για την πώληση του Χέντερσον

Λίβερπουλ: Άναψε το πράσινο φως για την πώληση του Χέντερσον

Η Λίβερπουλ ήρθε σε συμφωνία με την Αλ Ιτιφάκ του Στίβεν Τζέραρντ για την παραχώρηση του αρχηγού της, Τζόρνταν Χέντερσον.

Η Λίβερπουλ είναι έτοιμη να αποχαιρετήσει τον αρχηγό της καθώς έφτασε σε συμφωνία με την Αλ Ιτιφάκ για την παραχώρηση του Τζόρνταν Χέντερσον στον σύλλογο της Μέσης Ανατολής, με το πόσο της μεταγραφής να φτάνει τις 12 εκατομμύρια λίρες.

Έτσι, ο σύλλογος από τη Σαουδική Αραβία φαίνεται πως θα καταφέρει να ενώσει ξανά τους Χέντερσον και Στίβεν Τζέραρντ, με τον δεύτερο αυτή τη φορά να βρίσκεται στη θέση του προπονητή. Ο 33χρονος Άγγλος μέσος, τα έχει βρει σε όλα με την Αλ Ιτιφάκ όσον αφορά το συμβόλαιο του, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Διαβάστε επίσης: GM Κινγκς: «Μετά τον τελικό της Euroleague αναρωτηθήκαμε αν ο Βεζένκοφ θα ήθελε να μείνει»

Ο Χέντερσον ετοιμάζει λοιπόν τις βαλίτσες του για τη Σαουδική Αραβία και αποχωρεί από τους «reds» 12 χρόνια μετά τη μεταγραφή του από τη Σάντερλαντ. Παρόλο που είχε συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ μέχρι το 2025, κυρίως τα χρήματα που του προσέφεραν οι Άραβες τον έκαναν να σταματήσει να το σκέφτεται, αφού δύσκολα κάποιος θα έλεγε όχι σε 35 εκατομμύρια ευρώ ετησίως για τα επόμενα τρία χρόνια.

Συνολικά, ο Χέντερσον κατέγραψε 492 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Λίβερπουλ, όντας κομβικός στην κατάκτηση κάθε πιθανού τίτλου στην εποχή του Γιούργκεν Κλοπ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ