Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Μπρούνο Φερνάντες θα είναι ο νέος αρχηγός της

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Μπρούνο Φερνάντες θα είναι ο νέος αρχηγός της

Ο Μπρούνο Φερνάντες θα είναι με κάθε επισημότητα ο νέος αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά την καθαίρεση του Χάρι Μαγκουάιρ.

Ο Μπρούνο Φερνάντες θα φοράει το περιβραχιόνιο της Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ από τη νέα σεζόν, με τον παίκτη να χρείζεται σε λίγοτερο από μία εμβδομάδα μετά την καθαίρεση του Χάρι Μαγκουάιρ από τον Έρικ Τεν Χάαγκ.

Ο Μπρούνο Φερνάντες εξάλλου βρισκόταν ακριβώς πίσω στην ιεραρχία από τον Χάρι Μαγκουάιρ, με τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό να είναι εκείνος ο αρχηγός της Γιουνάιτεντ στην πλειοψηφία των παιχνιδιών την περασμένη σεζόν, καθώς ο Άγγλος στόπερ είχε χάσει τη θέση του στην αρχική ενδεκάδα.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Η πρόταση στον Μίχαϊλιουκ και η απόφαση Μπαρτζώκα για οκτώ ξένους

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Έρικ Τεν Χάαγκ ενημέρωσε τον Μαγκουάιρ πως δεν θα είναι ο αρχηγός της ομάδας από τη νέα σεζόν. Η επιλογή του Φερνάντες θεωρείται λογική καθώς κατά τη διάρκεια της χρονιάς ο 28χρονος πορτογάλος έχει εμφανίσει τις ηγετικές του ικανότητες όπως για παράδειγμα τη στάση που κράτησε μετά την ήττα από τη Λίβερπουλ με 7-0. Παράλληλα, ο Φερνάντες έπαιξε σχεδόν σε όλα τα ματς της Γιουνάιτεντ, ενώ από τότε που έκανε το ντεπούτο του κανείς παίκτης του συλλόγου δεν έχει αγωνιστεί σε περισσότερα παιχνίδια στην Premier League όπως επίσης δεν έχει σκοράρει περισσότερα γκολ και δεν έχει μοιράσει περισσότερες ασίστ, μεταξύ άλλων. Συνολικά έχει 185 συμμετοχές με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ σε όλες τις διοργανώσεις με 64 γκολ και 54 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ