Άρης: «Να βρεθούν οι πραγματικοί ένοχοι για να καθαρίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Άρης: «Να βρεθούν οι πραγματικοί ένοχοι για να καθαρίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Ο Άρης μέσω διαρροής αναφέρεται στο θέμα της διαφθοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο και για όσα λέγονται για τις περιπτώσεις παράνομου στοιχηματισμού.

Η υπόθεση των χειραγωγημένων αγώνων και του παράνομου στοιχηματισμού είναι ένα από τα μείζοντα θέματα της αθλητικής και όχι μόνο επικαιρότητας που προβληματίζει άπαντες στο ελληνικό ποδόσφαιρο ταλανίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο και ο Άρης να παίρνει και αυτός θέση επί του θέματος.

Οι Θεσσαλονικείς, μέσω διαρροής, τάσσονται υπέρ της άμεσης και εις βάθος διερεύνησης της υπόθεσης με σκοπό να έρθουν όλα στο φως και να τιμωρηθούν παραδειγματικά όσοι κριθούν ένοχοι. Η μία μετά την άλλη οι ομάδες παίρνουν θέση και τώρα ήταν η σειρά του Άρη να το κάνει αυτό.

Διαβάστε επίσης: «Κεραυνοί» Μαρινάκη κατά ΕΠΟ και Μπαλτάκου!

«Να πέσει άπλετο φως για να καθαρίσει επιτέλους το ελληνικό ποδόσφαιρο από αυτούς που χρόνια τώρα δρουν στο παρασκήνιο και σπιλώνουν συλλήβδην συνειδήσεις.

Να βρεθούν και να τιμωρηθούν. Να βρεθούν οι πραγματικοί ένοχοι βάσει τεκμηριωμένων στοιχείων και όχι ψευδεπώνυμων καταγγελιών όπως έχουν μάθει εσχάτως αυτοί που τα τελευταία χρόνια λυμαίνονται το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η ΠΑΕ Άρης εννοείται ότι θέλει να λάμψει η αλήθεια ώστε να πάει -επιτέλους- κάθε κατεργάρης στον πάγκο του… Να τελειώσει επιτέλους η ομηρία του ελληνικού ποδοσφαίρου και να απαλλαγεί από τους δυνάστες του»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ