Ραούλ Χιμένεζ: Σε συζητήσεις με την Γουλβς η Φούλαμ

Ραούλ Χιμένεζ: Σε συζητήσεις με την Γουλβς η Φούλαμ

Στα ραντάρ της Φούλαμ έχει μπει ο επιθετικός της Γουλβς, Ραούλ Χιμένεζ, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, εν αναμονή των εξελίξεων για τον Μίτροβιτς.

Ο Ραούλ Χιμένεζ αποτελεί προτεραίοτητα για την επίθεση της Φούλαμ, σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα. Όπως αναφέρει μάλιστα ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, Φούλαμ και Γουλβς έχουν ξεκινήσει διερευνητικές συζητήσεις για την περίπτωση του Μεξικανού επιθετικού, ώστε να εξετάσουν αν μπορεί να υπάρξει deal.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος, τονίζει πως καθοριστικό ρόλο στην έκβαση των επαφών των δύο πλευρών για τον 32χρονο θα παίξει η απόφαση του Αλεκσάνταρ Μίτροβιτς, ο οποίος φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με την Αλ Χιλάλ. Ο Σέρβος, θέλει την μεταγραφή του στη ομάδα από τη Σαουδική Αραβία και ασκεί πίεση στη διοίκηση των «κοτατζερς», ωστόσο για την ώρα η Αλ Χιλάλ δεν έχει ικανοποιήσει σε δύο χρόνους τις οικονομικές απαιτήσεις των Λονδρέζων.

Διαβάστε επίσης: Ο Μίροτιτς θα τον… απογειώσει

Εφόσον, η μετακίνηση του Μίτροβιτς προχωρήσει, η Φούλαμ θα πρέπει να καλύψει το κενό που θα δημιουργηθεί στη επίθεση της, για την κάλυψη του οποίου θεωρεί ιδανικό αντικαταστάτη των Χιμένεζ. Επίσης, ένας ακόμη παράγοντας που μπορεί να επηρεάσει την μεταγραφή του Μεξικανού στη Φούλαμ είναι η απόφαση του προπονητή της, Μάρκο Σίλβα, ο οποίος έχει δεχτεί προσφορά 40 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια από την Αλ Αχλί, και η τυχόν αποδοχή της είναι πιθανό να επηρεάσει τη στάση της Φούλαμ σε σχέση με τον στράικερ των «λύκων» αφού αποτελεί προσωπική επιλογή του νυν τεχνικού της ομάδας.

Την περασμένη σεζόν, ο Ραούλ Χιμένεζ πραγματοποίησε 20 συμμετοχές και σκόραρε 3 φορές με τη φανέλα της Γουλβς σε όλες τις διοργανώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ