Τότεναμ: Απέρριψε την τελική πρόταση της Μπάγερν για Κέιν

Τότεναμ: Απέρριψε την τελική πρόταση της Μπάγερν για Κέιν

Αρνητική ήταν η απάντηση της Τότεναμ και στην τελική πρόταση ύψους 100 εκατομμυριών ευρώ της Μπάγερν Μονάχου για τον αρχηγό της, Χάρι Κέιν.

Και το σήριαλ συνεχίζεται…

Η επιμονή της Μπάγερν για την απόκτηση του Χάρι Κέιν βρήκε και πάλι «τοίχο», καθώς η απάντηση της Τότεναμ στην τελική πρόταση των Βαυαρών ύψους 100 εκατομμρίων ευρώ ήταν και πάλι αρνητική.

Διαβάστε επίσης: Φουντώνουν οι φήμες για το μέλλον του Μάικ Τζέιμς!

Αυτό που μένει πλέον να δούμε είναι αν οι πρωταθλητές Γερμανίας θα αθετήσουν τον λόγο τους και θα ανοίξουν νέο κύκλο διαπραγματεύσεων με τους ιθύνοντες της Τότεναμ ή αν θα εγκαταλείψουν την απόκτηση του Χάρι Κέιν το φετινό καλοκαίρι, κάνοντας υπομονή μέχρι το επόμενο καλοκαίρι όπου και λήγει το συμβόλαιο του Άγγλου επιθετικού με τους «σπερς».

Αυτό που θεωρείται βέβαιο σύμφωνα με πληροφορίες από το εξωτερικό είναι πως έχει προγραμματιστεί συνάντηση των ανθρώπων της διοίκησης της Μπάγερν ώστε να αποφασίσουν αν θα στρέψουν το ενδιαφέρον τους σε άλλη περίπτωση.

Αξιοσημείωτο, η Μπάγερν τα έχει βρει σε όλα με τον Κέιν όσον αφορά το συμβόλαιο του παίκτη και το μόνο που περιμένουν οι δύο πλευρές είναι η Τότεναμ να δώσει τη συγκατάθεσή της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ