Τσέλσι: Νέος αρχηγός των «μπλε» ο Ρις Τζέιμς

Τσέλσι: Νέος αρχηγός των «μπλε» ο Ρις Τζέιμς

Ο Ρις Τζέιμς ορίσθηκε νέος αρχηγός της Τσέλσι, με τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο να συμφωνή απόλυτα με την εισήγηση της διοίκησης.

Είναι ξεκάθαρο πως η Τσέλσι έχει περάσει σε μία νέα εποχή, με τον Τοντ Μπόελι και τους ιθύνοντες του συλλόγου να προσπαθούν να αφήσουν εντελώς πίσω τους την εποχή Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

Ο ηγέτης και αρχηγός αυτής της νέας εποχής δύσκολα θα μπορούσε να ήταν άλλος από τον Ρις Τζέιμς, όπου και θα είναι ο παίκτης που θα φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού την επόμενη σεζόν, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του κλαμπ.

Διαβάστε επίσης: Χαμός με Μάικ Τζέιμς – Εντονη φημολογία για Ολυμπιακό!

Ο Ρις Τζέιμς, είναι «γέννημα θρέμμα» παιδί της Τσέλσι καθώς βρίσκεται στους «μπλε» από την ηλικία των 6 ετών. Μάλιστα έκανε και τα πρώτα του σχόλια ως αρχηγός της Τσέλσι λέγοντας, «είμαι πολύ χαρούμενος που θα έχω αυτό τον ρόλο και την ευθύνη. Ξέρω πως θα φορέσω «μεγάλα» παπούτσια επειδή το περιβραχιόνιο το έχουν φορέσει μεγάλοι παίκτες στο παρελθόν, αλλά είμαι ενθουσιασμένος».

Ο 23χρονος μπακ, ήταν από τους βασικούς πυλώνες της ομάδας όταν εκείνη έφτασε στην κορυφή της Ευρώπης το 2021, κατακτώντας το UEFA Champions League στον τελικό του Πόρτο με 1-0 απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζέιμς στο κανάλι της Τσέλσι:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ