Τσέλσι: Πουλάει τον Χολ στην Νιουκάστλ λίγες μέρες μετά την ανανέωσή του!

Τσέλσι: Πουλάει τον Χολ στην Νιουκάστλ λίγες μέρες μετά την ανανέωσή του!

Η Τσέλσι τα βρήκε σε όλα με την Νιουκάστλ για τον δανεισμό με υποχρεωτική οψιόν αγοράς του Λούις Χολ.

Η Τσέλσι έχει ξοδέψει ένα σκασμό λεφτά τα τρία προηγούμενα μεταγραφικά παζάρια υπό τον Τοντ Μπόελι και προσπαθεί να καλύψει όσο μπορεί αυτό το οικονομικό κενό που έχει δημιουργηθεί. Έκανε όμως κάτι το ασυνήθιστο για να το πετύχει…

Πιο συγκεκριμένα ο νεαρός αμυντικό ανανέωσε με τους Λονδρέζους μέχρι το 2030 και φημολογούταν πως θα δοθεί δανεικός στην Κρίσταλ Πάλας για να πάρει λεπτά συμμετοχής στα πόδια του ώστε την επόμενη σεζόν να είναι έτοιμος να διεκδικήσει μία θέση στη βασική ενδεκάδα της Τσέλσι. Οι φήμες παρέμειναν φήμες και ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Χολ αναμένεται να είναι η Νιουκάστλ αφού περάσει τις ιατρικές εξετάσεις σήμερα (18/8).

Διαβάστε επίσης: Ένα γκολ λύτρωσης από τον κορυφαίο παίκτη του Ολυμπιακού

Οι «Magpies» θα τον αποκτήσουν ως δανεικό για αρχή και μετά θα ενεργοποιηθεί η υποχρεωτική οψιόν αγοράς έναντι 35 εκατ. λιρών. Από πλευράς Τσέλσι αυτή η προσφορά ήταν πολύ καλή για να μην δεχθεί με τον 18χρονο Άγγλο να αφήνει το «Stamfrod Bridge» για πρώτη φορά. Αυτή θα είναι η τελευταία μεταγραφή της ομάδα σύμφωνα με τον προπονητή της, Έντι Χαόυ.

Ο Χολ υπήρξε μέλος των ακαδημιών της Τσέλσι καταγράφοντας 12 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την αντρική ομάδα καθώς και διεθνής με τις «μικρές» εθνικές της Αγγλίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ