Κρίσταλ Πάλας – Άρσεναλ 0-1: Απόδραση από το «Σέλχουρστ Παρκ» και 2/2 στο πρωτάθλημα

Κρίσταλ Πάλας – Άρσεναλ 0-1: Απόδραση από το «Σέλχουρστ Παρκ» και 2/2 στο πρωτάθλημα

Η Άρσεναλ έφυγε νικήτρια από το «Σέλχουρστ Παρκ» (0-1) και έκανε το 2 στα 2 στο πρωτάθλημα με την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα να μένει με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Τομιγιάσου στο 67'.

Η Άρσεναλ έκανε σπουδαίο διπλό στο «Σέλχουρστ Παρκ» κερδίζοντας την Κρίσταλ Πάλας (0-1) παρ’ ότι έμεινε με παίκτη λιγότερο από το 67′ κάνοντας το 2 στα 2 στο πρωτάθλημα.

Οι Κανονιέρηδης ήταν κυρίαρχοι στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά της αναμέτρησης με τον τερματοφύλακα των «αετών», Τζ’ονστοουν, να δίνει απαντήσεις σε οποιαδήποτε απειλή δεχόταν από τους φιλοξενούμενους. Στο 29′ οι «κανονιέρηδες» είχαν τη σημαντικότερη ευκαιρία τους ύστερα από σουτ του Ενκετία έξω από την περιοχή με την μπάλα να χτυπάει στο δεξί δοκάρι.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: «Σε διαπραγματεύσεις με την Έλτσε για τον Λούκας Μπογέ»

Εφτά λεπτά αργότερα, πάλι, ο Άγγλος επιθετικός προσπάθησε να σκάψει τον Τζόνστοουν αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Άρσεναλ πάλι κυρίαρχη. Στο 51′ Ενκετιά έπιασε στον ύπνο την άμυνα των γηπεδούχων και έπειτα από μία ατσούμπαλη έξοδο του Τζόνστοουν ο νεαρός επιθετικός ανατράπηκε στην περιοχή. Ο Ντείβιντ Κουτ με την βοήθεια του VAR καταλόγισε πέναλτι και ο Έντεγκαρντ δεν έχασε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ.

Στο 67΄η Άρσεναλ έμεινε με παίκτη λιγότερο μετά το τράβηγμα του Τομιγιάσου πάνω στον Αγιού με τον Ιάπωνα να δέχεται δεύτερη κίτρινη κάρτα μέσα σε εφτά λεπτά και να αποβάλλεται.

H Κρίσταλ Πάλας προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσα με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για την πτώση του Εζέ στην περιοχή με τον Άγγλο διαιτητή να συμβουλεύεται το VAR και να δίνει συνέχεια στο παιχνίδι. Στο 95′ οι γηπεδούχοι είχαν την μεγαλύτερή τους ευκαιρία με τον Μίτσελ να επιχειρεί ένα διαγώνιο βολέ μέσα στην περιοχή αλλά να αστοχεί.

Οι «αετοί» δεν μπόρεσαν να φτάσουν τελικά στο γκολ με το σκορ να παραμένει 0-1 μέχρι και την λήξη με την ομάδα του Αρτέτα να φεύγει με το διπλό από μία δύσκολη έδρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ