Έβερτον: Αγόρασε τον Μπέτο από την Ουντινέζε

Έβερτον: Αγόρασε τον Μπέτο από την Ουντινέζε

Παίκτης της Έβερτον είναι με κάθε επισημότηττα ο 25χρονος Πορτογάλος επιθετικός, Μπέτο, τον οποίο αγόρασε από την Ουντινέζε έναντι 25 εκατομμυρίων ευρώ.

Όντας η μοναδική ομάδα της Premier League, η οποία δεν έχει καταφέρει να σκοράρει έπειτα από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές, η Έβερτον του Σον Ντάις αποφάσισε να βγάλει από τα ταμεία της 25 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει από την Ουντινέζε τον Πορτογάλο επιθετικό, Μπέτο, ελπίζοντας πως αυτός θα λύσει το πρόβλημα της δυστοκίας.

Με τον Κάλβερτ Λιούϊν τραυματία και τον Ντανζούμα να μην έχει καταφέρει να βρει δίχτυα μέχρι στιγμής, η Έβερτον αποφάσισε να αγοράσει τον περυσινό πρώτο σκόρερ της Ουντινέζε (Μπέτο), τον οποίο και ανακοίνωσε σήμερα (29/08) ο σύλλογος από το Λίβερπουλ.

Διαβάστε επίσης: Στο προσκήνιο ξανά για τον Ολυμπιακό ο Ακουόκου – Τι αποκαλύπτουν οι Ισπανοί… (vids)

Ο Μπέτο, ταξίδεψε στην Αγγλία όπου πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έπειτα έβαλε την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τα «ζαχαρωτά».

Έτσι, μετά από ένα απόλυτα επιτυχημένο πέρασμα από το πρωτάθλημα της Serie Α ο 25χρονος Μπέτο επέλεξε την Έβερτον ώστε να πραγματοποιήσει το άλμα στην καριέρα του. Στα δύο χρόνια παρουσίας του στο Ούντινε, αγωνίστηκε για περισσότερα από 4.500′ λεπτά με την Ουντινέζε σε όλες τις διοργάνωσεις, τα οποία μεταφράζονται σε 65 συμμετοχές και 22 τέρματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ