Ετοιμάζει μυθική πρόταση για Σαλάχ η Αλ Ιτιχάντ

Ετοιμάζει μυθική πρόταση για Σαλάχ η Αλ Ιτιχάντ

Η Αλ Ιτιχάντ θέλει... απεγνωσμένα τον Σαλάχ και σύμφωνα με δημοσιεύματα ετοιμάζει μια πρόταση-μαμούθ στην Λίβερπουλ για την απόκτηση του.

Η Αλ Ιτιχάντ έχει βαλθεί να τρελάνει την Ευρώπη, καθώς μετά τους Μπενζεμά, Φαμπίνιο και Καντέ, θέλει να κάνει δικό της και τον Μοχάμεντ Σαλάχ, ενώ ταυτόχρονα οι αρνητικές απαντήσεις της Λίβερπουλ δεν δείχνουν να την πτοούν.

Ο σύλλογος από την Σαουδική Αραβία έχει δείξει το τεράστιο ενδιαφέρον για τον Αιγύπτιο εδώ και αρκετό καιρό, κάνοντας μάλιστα τεράστιες προτάσεις τόσο στην Λίβερπουλ για να «σπάσει» το συμβόλαιο του, όσο και στον ίδιο τον παίκτη με μισθό που… ζαλίζει.

Όλες οι προτάσεις είχαν απορριφθεί μέχρι στιγμή, ενώ ταυτόχρονα ο Σαλάχ επιθυμεί να αποχωρήσει. Μια νέα πληροφορία όμως που βγήκε στο φως της δημοσιότητας σήμερα, αναφέρει πως η Αλ Ιτιχάντ ετοιμάζει μια ακόμη πρόταση, η οποία ξεπερνάει κατά πάρα πολύ τις προηγούμενες.

Η πρόταση θα κυμαίνεται περίπου στα 162 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που ελάχιστοι παίκτες έχουν πουληθεί, με το «μπαλάκι» πλέον να πέφτει στην Λίβερπουλ, η οποία έχει ξεκαθαρίσει αρκετό καιρό τώρα ότι ο παίκτης δεν πωλείται.

Όλα αυτά, ενώ η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται την Παρασκευή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ