Ο Σίλβα είπε «όχι» στην Έβερτον

Ο Σίλβα είπε «όχι» στην Έβερτον

Ο Πορτογάλος προπονητής της Γουότφορντ, απάντησε αρνητικά στην πρόταση της Έβερτον, σύμφωνα με δημοσίευμα των Sunday Times

Η διοίκηση της Έβερτον είναι σ’ αναζήτηση προπονητή και το όνομα του Μάρκο Σίλβα ήταν σε περίοπτη θέση της λίστας του αγγλικού συλλόγου. Σύμφωνα όμως με ρεπορτάζ του αγγλικού Τύπου, ο Πορτογάλος τεχνικός της Γουότφορντ απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του έκαναν τα «ζαχαρωτά».

Η εφημερίδα Sunday Times υποστηρίζει πως η Έβερτον προσέγγισε τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, σε μια προσπάθεια ν’ ανιχνεύσει τις προθέσεις του Σίλβα. Αν δηλαδή θα ενδιαφέρονταν να μετακομίσει στο «Γκούντισον Παρκ» αλλά η απάντηση που έδωσε ο Σίλβα δεν ήταν αυτή που επιθυμούσαν οι ιθύνοντες της Έβερτον.

Ο 41χρονος κόουτς της Γουότφορντ έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα του κι έκρινε πως αυτή την περίοδο δεν είχε λόγο ν’ αποχωρήσει, για ν’ αναλάβει τον πάγκο της Έβερτον.

Θυμίζουμε πως το 10.gr έχει αποκαλύψει πως ο Πορτογάλος προπονητής είναι στο «ραντάρ» της Τσέλσι και αν ο Κόντε φύγει απ΄τους Λονδρέζους, ο Σίλβα θα «παίξει» δυνατά για τον πάγκο του αγγλικού συλλόγου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ