Ανακοίνωσε Χάντσον-Οντόι, Ταβάρες και Ντομίνγκες η Νότιγχαμ (pics, vids)

Ανακοίνωσε Χάντσον-Οντόι, Ταβάρες και Ντομίνγκες η Νότιγχαμ (pics, vids)

Γεμάτη ήταν η τελευταία μέρα των μεταγραφών για την Νότιγχαμ Φόρεστ, που προχώρησε στην απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών, ενισχύοντας όλες τις γραμμές.

Δυνατά κινήθηκε η Νότιγχαμ Φόρεστ και λίγο πριν κλείσει το μεταγραφικό παζάρι, κατάφερε να υπογράψει τρεις νέους παίκτες, που αναμένεται να βοηθήσουν.

Πρώτο χρονικά απόκτημα για την αγγλική ομάδα ήταν ο Νούνο Ταβάρες, που ήρθε δανεικός από την Άρσεναλ για να συμπληρώσει την αριστερή πτέρυγα της άμυνας της ομάδας του Στίβεν Κούπερ.

Διαβάστε επίσης: Xαμός στο Mundobasket, τεράστιες εκπλήξεις – Πήραν «φωτιά» δύο όμιλοι

Ο Πορτογάλος ύστερα από τον περσινό του δανεισμό στη Μαρσέιγ, ούτε φέτος βρήκε θέση στην ομάδα του Αρτέτα και παραχωρήθηκε στη Νότιγχαμ, για την τωρινή αγωνιστική περίοδο.

Ο Αργεντίνος μέσος Νίκολας Ντομίνγκες, μετά από 4 χρόνια με γεμάτες σεζόν αφήνει τη Μπολόνια, για να μεταβεί στην Premier League και να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Ο διεθνής με την Εθνική ομάδα της Αργεντινής έρχεται να δώσει ποιότητα στο κέντρο της Νότιγχαμ και στα 25 του είναι μία μεταγραφή ουσίας, μιας και υπέγραψε συμβόλαιο 5ετους διάρκειας με τους «Ρεντς»

Τελευταίος χρονικά που φόρεσε τα κόκκινα της Φόρεστ ήταν ο Κάλουμ Χάντσον-Οντόι, με τον Άγγλο εξτρέμ να κοστίζει 6 εκατομμύρια ευρώ στη Νότιγχαμ και να υπογράφει συμβόλαιο για 3 χρόνια, ελπίζοντας να βρει επιτέλους τον χρόνο που έψαχνε για αρκετά χρόνια στην Τσέλσι και στα 22 του μπορεί να αισιοδοξεί πως το μέλλον για αυτόν θα είναι καλύτερο.

Την περσινή σεζόν ο Χάντσον-Οντόι είχε παραχωρηθεί δανεικός στην Μπάγερν Λεβερκούζεν, μετά από μία 5ετία στην ομάδα του Λονδίνου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ